MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Derin Beyin Egzersizleri’ Semineri, Kartal’da Gerçekleşti
Derin Beyin Egzersizleri’ Semineri, Kartal’da Gerçekleşti

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ekim ayı etkinlik programı kapsamında Oğuzhan Gözek’in sunumunu yaptığı “Derin Beyin Egzersizleri” semineri Kartallılarla buluştu.

Soğanlık Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte ‘Oyun ve egzersizlerle beynini keşfet’ sloganı ile katılımcılar, bilgi dolu ve aynı zamanda eğlenceli bir zaman geçirdi. İnteraktif bir yöntemle anlatım gerçekleştiren Oğuzhan Gözek, beynimizin tıpkı vücudumuzdaki kaslar gibi çalıştırılarak güçlendirilebileceği bilgisinden yola çıkarak katılımcılara sık sık uygulamalı olarak egzersizler yaptırdı.

Etkinlik boyunca çocuklar da pür dikkat anlatılanlara kulak verdi, sahneye çıkarak canlandırmalarda bulundu. Her bir yeni fikrin yeni bir beyin kasını çalıştırdığını belirten Gözek, oyunlarla beynimizdeki cansız nöronları aktif hale getirebileceğimizi aktardı.

Beyin egzersizleri yapmanın Alzheimer, bunama gibi hastalıklara karşı da bir önlem teşkil ettiğini belirten Gözek, görüş alanı egzersizlerinin bile çok önemli olduğunu kaydetti ve olası kazaları engellediğini söyledi. Katılımcıların, merak ettikleri soruları Oğuzhan Gözek’e iletmesinin ve cevaplama bölümünün ardından seminer sona erdi.

Kartal Belediyesi’nden Teşekkür ve Çiçek Takdimi

Seminerin sonunda Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Özlem Bulut sahneye çıkarak sunucu Oğuzhan Gözek’e teşekkür edip, çiçek takdim etti.

Galeri
📆 21 Ekim 2019 Pazartesi 21:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir