MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, flaş, Kartal, Manşet, Toplum » DOĞANIN İÇİNDE, İSTANBUL’UN YANINDA
DOĞANIN İÇİNDE, İSTANBUL’UN YANINDA

Belediye eski Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde Orman Bakanlığı’ndan kiralanan ve ilk alındığında büyük tartışmalara neden olan Büyükada Sosyal Tesisleri sadece Kartal halkının değil, İstanbul halkının nefesi oldu.


YEŞİL VE MAVİ BULUŞUYOR


Adalar’ın en güzel sahil kesiminde ve nadide yerinde yer alan sosyal tesisler, İstanbul’un içinde İstanbul’un kaosundan uzak bir konumda denizi ormanla buluşturuyor. Ziyaretçilerine büyük huzur veren konumda olan ve 4.45 hektarlık arazi üzerine kurulu Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde konaklamadan, restorantına, piknik alanlarından, toplantı salonlarına kadar ve büyük bir özenle hazırlanmış şark köşesiyle bir çok imkanı sunuyor.


KONAKLAMAK İSTEYENLERE ÖZEL
Sosyal tesislerde konaklamak isteyenlere ise alternatif seçenekleri bir arada bulunduran tesislerde, 3 farklı konaklama tipi yer alıyor. Standart, Bungalow, Suit gibi odalarda hizmet sunan Ada Kartal Hotel, bu konaklama tiplerinde yer alan, 1+1, balkonlu, gelin odası gibi seçenekleriyle yılın her günü farklı ihtiyaçlara çözümler üreterek istediğiniz gibi bir tatil olanağı sağlıyor. 50 odası ve 120 yatak kapasitesi ile sosyal tesisler, Kartallılara özel indirimlerde uyguluyor.


İHTİYAÇ DUYANLARA
Ada Kartal Hotel, Eğitim ve Toplantı ihtiyacı duyanlara da hizmet veriyor. Her türlü ihtiyaç ve detay düşünülerek hazırlanmış olan odalarda sessiz ve dikkat dağıtacak dış etkenlerden arındırılmış, verimli toplantılar ve eğitimlerin gerçekleştirildiği Ada Kartal Hotel, yerli ve yabancı bir çok kurumsal firmanın tercih ettiği mekanlar arasında yer alıyor.
Sadece konaklamak için gelen tatilcilere değil, aynı zamanda günü birlik ziyaretçilerin de akınına uğrayan Kartal Belediyesi’ne ait Ada Kartal Hotel, Özel Halk Plajıyla Büyükada’da ki benzer tesislere göre ekonomik çözümler sunuyor. Haziran ve Eylül ayları arasında, hafta için her gün 400, hafta sonları da 800’e yakın vatandaşa hizmet veren tesislerde şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri, duş, cankurtaran, büfe ve piknik ve dinlenme alanları da bulunuyor. Üst Cafe bölümümüzde farklı oturma seçenekleri ile deniz manzaralı huzurlu ortamlarda keyifli sohbetler gerçekleştirebilir, isterseniz özel piknik alanlarında doğa ile baş başa kalarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz.
KEYİFLİ SAATLER
Ada Kartal Hotel en özel gününüz dede yanınızda. Havuz başı, açık ve kapalı mekanlarda düğün organizasyonlarında eşsiz manzara ve doğası ile unutulmayacak bir düğün deneyimi sunuyor. Profesyonel kadrosu ile, en ince detayına kadar düşünülmüş kokteyl, yemek seçenekleri ile İstanbul’un en güzel, en huzurlu yerinde unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Tüm bunların yanı sıra Kartal Ada Hotel’in Şark Köşesinden Oyun Salonuna kadar farklı zevkinize ve ihtiyaçlara yönelik hizmetlerle keyifli saatler geçirebilirsiniz.
ULAŞIM
Kartal Ada Hotel’e gitmek isteyenler için Belediye büyük ulaşım kolaylığı da sağlıyor. Hafta İçi Gidiş: 08.30 -11.30 saatleri arasında Kartal iskelesinden kalkan özel motor, tesis içinde yer alan iskeleye yanaşıyor. Dönüş: 17.00-18.00 saatleri arası olarak ayarlanırken, Hafta Sonu gitmek isteyenler ise Gidiş: 08.30 – 12.30 saatleri arası, Dönüş: 16.00 18.00 saatleri arasında verilen ulaşım hizmetlerinden faydalanabilir.
ÜCRET
Giriş ücretleri hafta içi 20 TL / hafta sonu 30 TL ödeniyor. Engel derecesi %40 ve üzeri olan vatandaşların ücretsiz, refakatçilerinin de %50 indirimli olarak yararlanabildiği tesisten, 0 – 6 yaş arası çocuklar ücretsiz faydalanabilir.
YEME İÇME
Piknik yapmak isteyenler, alışverişlerini Kartal’dan yaparak tesislere götürebilir, İsterseniz tesisler içinde bulunan restorant veya büfelerden de faydalanabilirsiniz.

Galeri
📆 17 Haziran 2019 Pazartesi 23:46   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir