MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet » DOĞRU PARTİ KARTAL İÇE BAŞKAN’I DEĞİŞMEDİ
DOĞRU PARTİ KARTAL İÇE BAŞKAN’I DEĞİŞMEDİ

21 KASIM 2021 Pazar günü Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezinde yapılan olağan 1. kongrede mevcut ilçe Başkan’ı Gülay şakar tekrar ilçe başkanlığı görevine getirildi.


Tek liste olarak girilen kongrede Gülay şakar Doğru Parti Kartal İlçe Başkan’ı oldu.


Doğru Parti Genel başkan’ı Rıfat Serdaroğlu’ununda katıldığı kongrede Kartal’ın duayen siyasetçileride hazır bulundu…
Kongre Divan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.


Kongreye katılanlar arasında,Doğru parti Genel Başkan’ı Rıfat Serdaroğlu, Doğru parti istanbul İl Başkan’ı Arda Ateş,Kurucular kurulu üyeleri Sedat Özkan, Hasan Okhan Okumuş, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkan’ı Eray Ekim,Doğruyol Partisi geçmiş dönem İlçe Başkanlarından Nevzat Tuncal,Kartal’ın sevilen isimlerinden Av.Kadri Ateş,Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan adaylarından Müslim Şahanoğlu,Doğru parti üyeleri ve Basın Mensupları katıldı.

İLK SÖZ ŞAKAR’IN
Kongrede İlk Konuşmayı İlçe Başkan’ı Gülay Şakar Yaptı. 14 Haziran 2021 tarihinde birer çoban ateşi bireyi olarak bizler Kartal İlçe Başkanlığımızı kurduk.


Bugün Ülkemizde yaşanan yanlışlara bir doğru gerekiyordu işte o doğru biziz. Biz siyasetin yalanlarla olmayacağını,halkımıza doğrularla gideceğimizi en başında söyledik.
Doğru işler de doğru kişilerler çalıştığınız zaman başarının kaçınılmaz olduğunu savunan bir insanım.
Bizler Kartal’da göreve geldiğimizden bu güne yarın seçim varmış gibi çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz.


Şakar yerel gündemi yakından takip ettiklerini ve güncel sorunları rapor edip gerekli mercilere ilettiklerini söyledi ve yeni dönemde çalışmalarını hızlandırıp güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

SERDAROĞLU HÜKÜMETE YÜKLENDİ


Genel Başkan Serdaroğlu’da yaptığı konuşmasında Hükümete yüklendi ve ana muhalafetin Erdoğan hükümetini yıkamayacağını dile getirdi.
Kendilerinin,muhakkak bir gün Ülke yönetiminde yer alacaklarını ve bugüne kadar yapılan yanlışların hesabını soracaklarını söyledi.
Serdaroğlu, ilk seçimlerde Ülkede yönetimin değişeceğini ve kendilerinin de yeni kurulacak oluşumun içinde olacaklarını vurguladı….
Kongre hazırlanan tek listenin oylanması ile son buldu…

Galeri
📆 21 Kasım 2021 Pazar 22:22   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir