MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “ECEMAR MARKETLER ZİNCİRİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ “
“ECEMAR MARKETLER ZİNCİRİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ “

“ALTINCI ŞUBESİ TOPSELVİ MAHALLESİNDE AÇILDI “

Ecer şirketler Gurubu Ecemar Marketlerin 5. Şubesine bir yenisi ekleyerek 6.Şubesini Topselvi mahallesinde açtı..

“Ecemar Marketler zincirine 6.Şube “
Kartal’ın Ecemar Marketleri 5 şubesi ile yoluna emin adımlarla ilerlerken ,Ecer kardeşler şubelerine bir yenisini ekledi .6.Şubelerini yoğun katılımla gerçekleştirdi .
Açılışa ,Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Kartal Belediyesi birim müdürleri, Siyasi partilerin temsilcileri ,Kartal’ın mahalle muhtarları katıldı.


Açılışa özel fiyatların uygulandığı Ecemar markete 10 gün boyunca tüm ürünler yarı fiyatına satışa sunulacak .Ecemar Markete 10 gün zamlar uğramayacak. Topselvi mahalle sakinleri bunu fırsata çevirerek gönül rahatlığı ile Ecemar markete akın etti..

“AÇILIŞ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ “

Ecemar Marketler zincirinin 6.Şube açılışına Topselvi mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi .Açılışa özel fiyatları fırsat bilen vatandaşlar Ecemar Markete neredeyse akın etti .Ecer Marketler Gurubu yönetim kurulu Başkanı Murat Ecer ,Ecemar marketlerinin 6. Şubelerini büyük bir gururla açtıklarını ifade etti .Ecer,Topselvi mahallemizde daha önce düşünüyorduk ve kardeşlerimle birlikte bu düşüncemizi gerçekleştirdik .Açılışa özel fiyatlarımızla başladık 10 gün bu özel fiyatlar devam edecek tüm vatandaşalrımızı bekliyoruz, açılışımıza katılan dostlarımıza teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.

Hayırlı olsun bol kazançlar diliyoruz.

HABER;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 26 Mayıs 2022 Perşembe 16:29   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir