MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “EFENDİ ARGUNŞAH, ESNAF ZİYARETLERİNE ATALAR MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ”
“EFENDİ ARGUNŞAH, ESNAF ZİYARETLERİNE ATALAR MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ”

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal’ın 20 mahallesini kapsayan esnaf ziyaretlerini bugün Atalar mahallesinde sürdürdü.
Pandemi sürecinde sıkıntı ve sorunlarla karşı karşıya kalan esnaf Argunşah’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler .

Efendi Argunşah,esnafla birebir sohbet ederek onların sıkıntı ,talep ve sorunlarını yerinde dinliyor ve sorunlarla ilgili notlar aldırarak çözüm noktasında iletişime geçiyor .

“ESNAF ZOR SÜREÇTE KAPIMIZI ÇALDINIZ”

“ÜSTELİK YAKINDA SEÇİMDE YOKKEN”

Atalar esnafı Ülkeyi etkisi altına alan covid-19 salgınıyla çok zor günler geçirdiklerini di’le getirirken ,bu zor günlerde alışılagelmişin dışında , üstelik seçim yokken siyasi parti yetkililerinin en azından kapılarını çalarak sıkıntı ve sorunlarını dinlemelerinin çok önemli ve değerli olduğunu altını çizdiler .


Argunşah,esnafları tek tek ziyaret etti ve ilerinde kolaylıklar diledi.
Esnaf ziyaretinde Argunşah’a CHP İstanbul İl Başkan yardımcılarından Özgür Nas,Tuncay Toptaş,CHP Kartal ilçe Başkan yardımcılarından ,Hasan Tozkoparan,Gülşen Neşe Büklü Çokyiğit,Hande Oruç,Atalar mahalle birim temsilcisi Fevzi Deligöz eşlik etti.
HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 24 Ağustos 2020 Pazartesi 14:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir