MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “EKREM AKSOY’A KARTAL CEMEVİ VAKFINDAN ONUR ÖDÜLÜ “
“EKREM AKSOY’A KARTAL CEMEVİ VAKFINDAN ONUR ÖDÜLÜ “

Kartal Cemevi Vakfında yönetim kurulu üyeliği, Karacaahmet ve Cemvakfında Kurucu üyeliği görevlerinde bulunan Ekrem Aksoy’a, Onur Ödülü verildi…

“SELAMİ SARITAŞ O GÜNKİ EMEKLERİNİZ BİZLERİ BU GÜNLERE TAŞIDI “

Karacaahmet Cem Vakfı Kartal Cemevi Vakfı Kurucularından Ekrem Aksoy’a Kartal Cemevi Vakfı tarafından Onur Ödülü taktim edildi .

Ödülü Cemevi Vakfı adına Selami Sarıtaş verdi .

Sarıtaş,bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Ekrem Aksoy ile bir araya gelemediklerini ifade ederek duygulu anlar yaşadı .Selami Sarıtaş,Ekrem Aksoy için şu ana kadar yaptığı emeklerinden dolayı teşekkür etti.Şu an burada Alevili vatandaşlarımıza hizmet edebiliyorsak sizin verdiğiniz mücadele ve emekleriniz sayesindedir ifadesini kullandı. Sarıtaş en kısa zamanda yeniden aramızda göreceğiz ve mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi .

“DUYGULU ANLAR YAŞANDI “

Ekrem Aksoy,Selami Sarıtaş ve yönetim kuruluna ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.Bir süredir gelemediği Cemevi Vakfı ve arkadaşlarını görmekten mutlu olduğunu ifade ederek duygulu anlar yaşadı .Ekrem Aksoy’a oğlu Ali Aksoy ve kızlarıda eşlik ettiler .Oğlu Ali Aksoy ve kızları Selami Sarıtaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler .Ekrem Aksoy ,hoş sohbet eşliğinde arkadaşlarını görmenin mutluluğunu yaşayarak Cemevi Vakfından ayrıldı .
Bizlerde Ekrem Aksoy’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..Acil şifalar diliyoruz..

Haber :Nuray Yılmaz İçli

Galeri
📆 31 Ekim 2022 Pazartesi 23:41   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir