MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Haklı Gururu”
“Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Haklı Gururu”

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak 89 aileye 3500 tl yardımda bulunuldu .

Dernek Başkanı Ömer İçmeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ,Cevizli muhtarlığı başta olmak üzere Kartal’ın diğer mahallelerinede ulaşarak ihtiyaç sahibi aileye yardımlarda bulunduk. Bu yıl Ramazan çok bereketli geçiyor Derneğimiz ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

İşte Ömer İçmelinin o paylaşımı;YETİMLERİMİZLE 5.YILIMIZ
Bu yıl Ramazan çok bereketli geçiyor
Derneğimiz ve Cevizli mahalle muhtarlığı iş birliği ile Kartal’ın diğer mahallerini de dahil ederek 89 yetim ailesinden 300 çocuğumuza hayırseverler tarafından her aileyi ziyaret ederek ortalama 3500 tl yardımda (toplam üç yüzbin tl den fazla) bulunmasına köprü vazifesi gördük.
Başta hayır severler olmak üzere yetimlerimize ulaşmada adres tel gibi bilgileri bize ulaştıran Cevizli mah Muhtarı Memiş Dikilidaş-Soğanlık yeni mah Muhtarı Erol Yurdakul-Atalar mah Muhtarı Erhan Gülmüş-Yukarı mah Muhtarı Ünal Özuğurlu-Petroliş mah Muhtarı Ayten Aytür-Hürriyet mahalle muhtarı Fatih Ekiz -Esentepe mahalle muhtarı Ramazan Kula -Yakacık yeni mahalle muhtarı Paşa Akyıldız -Yakacık çarşı mahalle muhtarı -Senem Özdemir ve Karlıktepe mah Muhtarı Barış Korkmaz ve Yunus mahalle muhtarı Mahmut Evren’e çok teşekkür ederiz
Bize bu mübarek ayda böyle güzel hayıra vesile olmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun
Saygılarımızla

Not: fotoğraf çekmedik bilginize yetimlere ulaşmak isteyenler bize ulaşabilirsiniz

HABER :NURAY YILMAZ

📆 18 Mayıs 2020 Pazartesi 23:11   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir