MENÜ ☰
.
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » Erdoğan: Milletimden biraz daha sabır ve destek bekliyorum
Erdoğan: Milletimden biraz daha sabır ve destek bekliyorum

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 41 Ayda 41 Eser Toplu Açılış Töreni ile İstanbul Arkeoloji Müzeleri Yeni Sergiler Açılış Programı’nda yaptığı açıklamada “Sıkıntıları yine biz çözeceğiz” diyerek “Milletimden biraz daha sabır ve mücadeleye daha güçlü destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Milletimden biraz daha sabır ve destek bekliyorum

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 41 Ayda 41 Eser Toplu Açılış Töreni ile İstanbul Arkeoloji Müzeleri Yeni Sergiler Açılış Programı’nda değerlendirmelerde bulundu.

Muhalefete yüklenen Erdoğan, 6’lı masayı “Şimdi bir 6’lı masa kurmuşlar. Masanın altındakiyle beraber 7. 2023’te milli iradenin üstünlüğünü bir kez daha ortaya koyacağız” sözleriyle hedef aldı.

‘Sabır’ talebini yineleyen Erdoğan, “Türkiye’yi son 20 yılda nasıl her badireden çıkarmış, asırlık hizmetlerle buluşturmuşsak bugünkü sıkıntıları da yine biz çözeceğiz. Milletimden biraz daha sabır ve mücadeleye daha güçlü destek bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“”41 ayrı projenin açılışını yapıyoruz. Eyüpsultan Camimizin çevresindeki binalar, işyerleri ve sokaklar İstanbul’a yakışır bir şekilde düzenlendi. 2 abidevi cami kazandırıldı. Eroksporumuz için bir tesis inşa edildi. Yeşilpınar’da futbol kompleksi, Eyüpspor Kemerburgaz kamp alanıyla birlikte spor tesisleri tamamlandı. Sıfır atık tesisiyle atıkların değerlendirilmesi sağlandı. Gıda sıkıntısı yaşanmaması için aşevi kuruldu. 43 adet park ve peyzaj düzenlemesi hayata geçirildi. Tüm bu eseleri bugün hizmete açıyoruz.

‘İHMAL EDENLERİ TARİHE GÖMMEYİ ÇOK İYİ BİLİRLER’

Bay Kemal musluk açma töreni yapıyor. Bizler de bu tür eserlerle sizlerle beraber oluyoruz. Emek vermek, vakit vermek, kendini şehrine ve insanlarına adamak gerekir. Bizim nazarımızda belediye başkanlığı bu anlayışla yapılır. Bu işi hobi olarak görenlerin takdirini sizlere bırakıyoruz. İstanbul kendine hizmet edenleri baştacı yapmayı bildiği gibi ihmal edenleri tarihe gömmeyi çok iyi bilir.

Dünyamız salgınla başlayıp savaşla süren, enerji ve gıda kriziyle tırmanan bir dönemden geçiyor. Türkiye sıkıntılı bu dönemin her aşamasında kendi vatandaşlarını en iyi şekilde korudu. Yeni küresel yönetim ve ekonomi sisteminin lider ülke hedefine adım adım ilerlelemeyi sürüdürüyoruz. Ödediğimiz bedeller de var.

Biraz sonra Dolmabahçe’de BM Genel Sekreteri’nin de katılımıyla Rusya-Ukrayna temsilcilerinin katılımıyla tarım koridoruyla alakalı sıkıntıları aşarak imzalar atılacak. Bu imzalarla dünyaya müjdeyi vereceğiz. Bir yandan dünyadaki gelişmeleri ülkemiz lehine çevirmeye çalışırken diğer yandan vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyecek önlemleri aldık, alıyoruz. Her kesimin gelirlerinde yaptığımız artışlarla insanlarımızın omuzlarına binen hayat pahalılığını alıyoruz. Dengesiz fiyatlamalar yavaş yavaş durulmaya başladı. Hükümet olarak ülke ekonomisine zarar verme pahasına günlük kazanç peşinde koşanları yakından takip ediyoruz.

Türkiye’yi son 20 yılda nasıl her badireden çıkarmış, asırlık hizmetlerle buluşturmuşsak bugünkü sıkıntıları da yine biz çözeceğiz. Milletimden biraz daha sabır ve mücadeleye daha güçlü destek bekliyorum.

Şimdi bir 6’lı masa kurmuşlar. Masanın altındakiyle beraber 7. 2023’te milli iradenin üstünlüğünü bir kez daha ortaya koyacağız.

📆 24 Temmuz 2022 Pazar 00:03   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir