MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Erzincan 24 Doğa Ve Kültür Varlıklarını koruma Derneği Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi “
“Erzincan 24 Doğa Ve Kültür Varlıklarını koruma Derneği Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi “

Erzincan 24 Doğa ve Kültür Varlıklarını Koruma Derneği,kahvaltı programında bir araya geldi.
Yakacık Çınaraltı restaurantta gerçekleşen kahvaltı programında birlik ve beraberlik mesajı verdi..

“KÜLTÜREL DEĞERLER YAŞATILIYOR “

Kahvaltı Programında Bir Araya gelen Erzincan 24 Doğa Ve Kültür Varlıklarını koruma Derneği programda ,Kuruluşundan bugüne Memleketleri Erzincan’ın Kültürel Değerlerini koruma adına yapacakları çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.
Programa Erzincan Köy ve Belde Derneklerinin Başkanlarıda katıldı ..

“BAŞKAN CEMAL ÇİÇEK’TEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI “

Dernek Başkanı Cemal Çiçek açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi. Çok değerli misafirlerimiz bugün buraya gelerek pazar gününüzü bizlere ayırdınız hepiniz öncelikle hoşgeldiniz.

Ülke olarak zor günler geçirdik ve birbirimizden uzak kaldık kalmadık aslında uzak kalmak zorundaydık .Çünkü sağlığımızı tehdit eden bir virüs ile baş etmeye çalıştık .Bu sırada herkes gibi bizimde tüm çalışmalarımız iptal edildi ve bir araya gelemedik .Böye bir kahvaltı programı düzenlememizin nedeni azda olsa birlik ve beraberlik sağlayarak moral bulmak ve bundan sonra yapacağımız çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak dedi .

“KÜRTÜL VE SANAT BİR ARADA OLACAK “

Cemal Çiçek konuşmasına şöyle devam etti. Derneğimizn adından anlaşıldığı gibi asıl amacının Kültürel Değerlerimizi ve Doğamızı koruma noktasında atacağımız adımlardır .Çok önemli çalışmalarda Hep birlikte hareket ederek Toplumun faydasına olacak her türlü çalışmanın öncüsü olacağız.Bizleri yalnız bırakmayan çok değerli Dernek başkanlarına çok teşekkür ediyorum .Herkese afiyet olsun keyifli bir gün diliyorum dedi.
Kahvaltı Programına katılan misafirler güneşli havanın tadını çıkartarak karşılıklı sohbetler ettiler


Kahvaltı Programına katılanlar arasında ,Eski Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Mustafa Kul, Kent Kültürü ve Demokrasi Derneği Başkanı Metin Ağırman, Prof.Dr.Hüsnü Süslü,Gürsel Sarımaden ,Erzincan Konfederasyonu Genel Başkanı Nail Genç ,Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kemal Alpay, İş İnsanı Metin Uludağ,İş insanı Ali Canbulmuş,İş insanı Kadir Polat,İş insanı Baran Akar ,Erzincan 24 Doğa ve Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Cemal Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı..Program Çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu..

Nuray Yılmaz /Eksperhaber

Galeri
📆 27 Mart 2022 Pazar 22:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir