MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “ERZİNCAN KARAYAPRAK DERNEĞİ GENEL KURUL HEYECANI YAŞADI “
“ERZİNCAN KARAYAPRAK DERNEĞİ GENEL KURUL HEYECANI YAŞADI “

Yeni Başkan Av.Çağdaş Celep oldu..

Erzincan Refahiye Karayaprak köyü yardımlaşma ve dayanışma derneği 18.Genel Kurulunu Cumhuriyet mahallesi Salon Mavi ay’da yaptı.


Genel Kurul bir dakikalık saygı duruşu ardından İstiklal Marşı ile başladı..

“GENEL KURULA YOĞUN İLGİ “

Bölgenin yoğun ve kalabalık Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Karayaprak yardımlaşma ve dayanışma derneği Genel Kurulunu yoğun katılımla gerçekleştirdi..
Genel Kurulun açılış konuşmasını Dernek Başkanı Binali Parlak yaptı. Parlak ,konuşmasına katılım sağlayan Dernek üyeleri ve misafirlere teşekkür ederek başladı. Binali Parlak sözlerine şu şekilde devam etti .Çok kıymetli hemşehrilerim iki yıllık görev sürem sonunda tekrar aday olmadım.Görev sürecimde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte bir çok projeye imza attık. Özellikle eğitim konusundaki hassasiyetimizi göz önünde bulundurarak 40 öğrencimize burs sağladık..


Köyümüzde Orman bölge müdürlüğü öncülüğünde ağaçlandırma çalışması yaparak uygulama aşamasına getirdik .
Aynı şekilde “Karayaprak köyü Tarımsal kalkınma Kooperatifin kurulmasına öncülük yaptık.Ülkemizi etkisi altına alan pandemi ve sonrasında yaşadığımız büyük Deprem bizleri üzdü .Dernek çalışmalarımıza herkes gibi ara verdik. Ben bu dönemde aday olmadım.Görevler kalıcı değildir bizler bu görevleri yaptık şimdi ise genç bir kardeşim aday ben kendisine yürekten inanıyorum. Bizler her zaman onun yanında olacağız.Bana bu dönemde destek veren yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum dedi .
Genel Kurula Türk sinemasının önemli ve efsane isimlerinden İlyas Salman”‘da katıldı.

Genel Kurul sonucunda Dernek Başkanlığına genç bir isim Av.Çağdaş Celep seçildi ..
Celep,kısa konuşmasında herkese teşekkür etti. Çağdaş Celep,bana inanan herkese teşekkür ediyorum benden önceki Dernek Başkanımız Binali Parlak ve yönetim kurulu üyelerine emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Derneğimiz için ne gerekiyorsa birlikte sizlerin desteği ile elimizden geleni yapacağız ifadesini kullandı..

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 02 Nisan 2023 Pazar 23:18   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir