MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, İSTANBUL, Manşet, Toplum, ÜSKÜDAR » ESKİ MOBİLYALAR 2500 AİLEYE KIŞLIK YAKACAK OLDU
ESKİ MOBİLYALAR 2500 AİLEYE KIŞLIK YAKACAK OLDU

Üsküdar Belediyesi olarak çöpe atılan eski mobilya, kanepe, ahşap ürünleri ve atık tahta ağaçları toplayarak geri dönüşüm atölyesinde ayrıştırıp, ihtiyaç sahibi vatandaşların kışlık yakacak ihtiyacını karşılamak amacıyla başlattığımız projeye bu yıl da kış mevsiminin gelmesi ile devam ediyoruz.

Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen projede, Üsküdarlıların, cadde ve sokaklarda belirlenen alanlara çıkarttıkları eski mobilyalar personellerimiz tarafından ayrıştırılarak yakacak odunlarla birleştiriliyor.

Bu sene 2 bin 500’e yakın ihtiyaç sahibi aileye yakacak yardımı yapılması planlandı. Biriktirilen tonlarca atık mobilya, Selimiye’de bulunan Atık Yönetim Merkezi’nde ayrıştırılarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan başkanımız Hilmi Türkmen, “Şu anda bulunduğumuz mevsim itibariyle ağaçların budanma mevsimindeyiz. Biz, Üsküdar Belediyesi olarak gerek kamu alanlarındaki gerekse vatandaşların bahçelerindeki budanma mevsimindeki ağaçları alıp onları tekrar vatandaşların kullanımına sunuyoruz. Yakacak olarak Üsküdar’daki ihtiyaç sahibi vatandaşların bizzat evine kadar getiriyoruz” dedi.

📆 29 Kasım 2022 Salı 21:27   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir