MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » EVDE KAL TÜRKİYE İÇİN ÇAL
EVDE KAL TÜRKİYE İÇİN ÇAL

Koronavirüs ile mücadele sürecinde genel tedbirlerle beraber alınması gereken insani tedbirlerin de alınmasının ardından sosyal hayatı destekleyen etkinlikler internet üzerinden evlerimize ulaşmaya devam ediyor. Evdeki Kare fotoğraf yarışması, evde kalan vatandaşlarımıza kitap ve kahve hediyesi gibi etkinliklerle birlikte son olarak, herkesin kendi evinden çektiği videolarla katılabileceği şarkı yarışması yeni bir etkinlik oldu.

Evde Kal Türkiye İçin Çal etkinliğine katılmak için #EvdeKalTürkiyeİçinÇal ile videoların paylaşılması yeterli. Ödülleri ile de göz dolduran yarışmada birinci akıllı telefon, ikinci dizüstü bilgisayar, üçüncü ise tablet kazanacak.Evdeki Kare yarışması ile evlerden çekilen fotoğraflara eğlenceli görüntüler yansıdı. Yarışmada her gün üç kişi hijyen paketi kazanırken tebessüm ettiren fotoğraflar güzel bir etkileşim oluşturdu. Halen devam eden etkinliğe katılmak için #EvdekiKare etiketiyle fotoğraf paylaşmanız yeterli.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından başlatılan kitap kampanyası ile evlerinde kalarak mücadeleye destek olan vatandaşlarımıza talebe göre kitap ve Türk Kahvesi dağıtımı yaptırıldı. Bir anda katılımlarla büyüyen etkinliğe, ünlü yazar ve şairler kitap bağışlarıyla katılırken, elinde okunmuş kitapları olan vatandaşlarda kitap bağışı ve değişimi ile destek vererek paylaşma ruhunu bilgi edinme kampanyasına dönüştürdü

📆 06 Nisan 2020 Pazartesi 14:24   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir