MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » EVEEETTT ŞİMDİ KONUŞMA SIRASI BENDE…
EVEEETTT ŞİMDİ KONUŞMA SIRASI BENDE…

Bildiğiniz gibi kuruluşundan itibaren Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığını değerli yöneticilerimizle,üyelerimizke Kartal da var ettik. Kimseye saygısızlık etmeden DOĞRU bildiğimizden şaşmadan gönüllere ulaştık. Kartallı vatandaşlarımızdan kabul gördük.

Yerel seçimler için yeniden aday olan, 10 yıllık Belediye Başkanlığını döneminde de saygı duyduğum Kıymetli Başkanımız Op.Dr.Altınok Öz’ün teklifi üzerine İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum. Bu hiç kolay olmadı benim için öncelikle belirteyim. Ama DOĞRU Parti teşkilatı kurulurken nasıl ki bana inanan arkadaşlarım vardı ben de her zaman saygıyla andığım Başkanımıza ve yol arkadaşlarıma inandım.

Ne üzücü ki bu adaylıktan sonra sanki günah işlemişim gibi tepki aldım. İlçe Başkanı olarak aday gösterilmem bile tepki almış. Oysa öyle olup partisine dönen ve zamanında desteklediğimiz örnek varken… Sonra tek kendi oyum olduğunu söyleyen zamanında saygıyla konuştuğum insanların sözüne şaştım. Benim kimlerle görüşüp partilerine katkı sağlamayı çalıştığımı görmediler. Çok yakın tanıdıklarım bile asla İYİ Parti ye oy vermem derken ALTINOK başkanımızın neden ne için böyle seçim yapmak zorunda kaldığını anlattım herkese. (Kendisi çok yerde ifade etmişti) Var olsunlar💐

Sonra baba gibi gördüğüm insanların sırf kendi şahsi ikballeri için beni kötülemelerine şahit oldum.İnanamadım çok kırıldım onun yaptığını yapmadım. Benımde bildiklerim vardı tabiki konuşmadım. Onlar bende….. Yanındayız destekçiniz diyen DOSTlarımın❗ aslında olmadığını,siyaset biter dostluk arkadaşlık bakidir diyen benken, siyasi ETİK ten bahsetmelerini duydum. Oysa dostlarımla hiç siyaset yapmadım öğrenememişler.

Ben herkesin yaptığı işe saygı duyarken, yüreklendirirken neden bana aynı saygı gösterilmedi.Ama dost arkadaştık değil mi❗

Meclis üyeliği Adaylığı süresince sokukkanlılığımı korudum. Kırmamaya çalıştım. Yapılan saha çalışmalarında DOĞRU PARTİ den emek veren arkadaşlarıma yapılan haksızlıkları elbet göz ardı etmedim bizde ona göre davrandık. Ama çalıştık. Katkı sunduk.Arkadaşlarımı beni içlerine alamayan ilçenin,attığım mesajlara cevap alamamaktan tutun ayrı kurulan whatsapp gruplarına alınmamalara bile sustum.

72 yaşında bir ADAM çıkmış, bütün konforunu bırakmış, kartalı seviyorum yeniden varım demiş. Kaç kişiydi yanında sorarım. Gözümde yine yücelen değerli BAŞKAN’ımdır. Haa bir de çok emek verenler varmış neden ben ve benim gibi birkaç isim yazılmış o bile sorun olmuş. Yazın 12.sıraya çalışsın denmiş. Ne ara bu kadar kötü oldunuz. Aynı masada oturduk, yemek yedik, güldük,ağladık oysa değil mi? Çalıştım çalıştım. Siz görmek istemediniz. Ne teşkilatınızın emek verenlerine ne de sizlere saygısızlık yapmadım.Demedim mi yüzünüze sizin kendi adayınız olsaydı benim ne işim var. Bir Belediye Başkan Adayı kendi ekibini kurmak istemez mi? Buna bile saygı gösterilmedi. Bir sürü laf söylediniz. Çalışan teşkilat neredeydi❗❗❗❗ Neye niçin çalıştınız bilemem🙄 neden ilgisizdiniz bu kadar bilemem.kendi partinizi de bitirdiniz bunu bilirim işte❗Emeklerinize yazık..

Bu bir seçim di. Herkes tercihini kullanır. Sonuçta kazanan kişiye saygı duyarız. Bundan sonra böyle yapanlarla ilişkilerimiz aynı olur mu.olmayacak…Geçen gün birinizin yaptığına karşılık sosyal medyada şöyle bir yazı paylaşmıştım.

👉Birimizden biri öldüğünde, O birimizden biri, diğerinin cenazesine gelecek… Ölüm diye bir gerçek var unutmayın…. Akıllarda kalsın.

Siyasete başladığımdan beri parti ayırmadan, mezhebini ayırmadan saygı çerçevesinde ilişki kurup kimseyi kırmadım. Elbette sabrımın zorlandığı yerde gereğini yaptım ama üslubumu bozmadan. Hiç kimse çıkıpta sen bana şu terbiyesizliği yaptın diyemez. Ama ben derim. Çok ayıp ettiniz. Kendilerinide bilirler❗

👉Dostluk,arkadaşlık, büyüklük olarak beni tecrübe süzgecinden geçiren bu süreçte herkese teşekkür ediyorum. İyi ki olmuş.

Şimdi biraz dinlenme zamanı, vakitlerinden aldığım bana destek olan çocuklarım, ailem ve sevdiklerimle ilgilenme zamanı.

Yine bu süreçte Kıymetli Başkanım Altınok Öz, eşi Feray Öz, SKM çalışanları, Meclis üyesi bazı arkadaşlarım, şahsımı tanıdıktan sonra yüzüme söyleyen,sizi iyiki tanımışız diyen teşekkür eden İYİ Partili bazı arkadaşlarıma, tüm DOĞRU PARTİ mensuplarına, destek olan oy veren tüm aileme, akrabalarıma, arkadaşlarıma, kıymetli STK yöneticilerine, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza çok teşekkür eder saygılarımı sunarım💐

Yeni seçilen Kartal Belediye Başkanımıza, ekibine başarılar dilerim. Kartalımız için hayırlı olsun🙏

Doğru zamanda DOĞRU İnsanlarla elbet görüşürüz…

Sevgiyle kalın💐

📆 01 Nisan 2024 Pazartesi 12:20   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir