MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » FARUK TÜRKMEN,KARTAL’A HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM
FARUK TÜRKMEN,KARTAL’A HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

FARUK TÜRKMEN, KARTAL MECLİSİNE ADAY OLDU.

Faruk Türkmen, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Meclis üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
Türkmen, başvurusunu CHP ilce Başkanlığına gelerek yaptı.Aday adaylığı dosyasını CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat’a teslim etti..


BAŞKAN MERT POLAT HAYIRLI OLSUN

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet mahallesi üyesi Faruk Türkmen, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ‘ı makamında ziyaret etti. Polat ,Faruk Türkmen’in aday adaylığı için başarı dileklerini iletti .Polat ,Kartal Belediye Meclisnde elinden gelenin en iyisini yapacağına şüphemiz yok .Bu süreçte başarılar diliyorum size yolunuz açık olsun ifadesini kullandı..

FARUK TÜRKMEN,HEYECANIMIZ KARTAL’DA YENİDEN İKTİDAR OLANA KADAR DEVAM EDECEK.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu yapan Faruk Türkmen, İlçe Başkanı Mert Polat’ın başarı temennileri için teşekkür etti .Türkmen ,yolumuz uzun ve devam edecek .Aday Adayı olan arkadaşımıza başarılar diliyorum. Heyecanlı bir süreç yaşıyoruz ben umuyorumki bu heyecanımız Kartal’da yeniden iktidar olunca taçlanacak. Bizler göreve gelelim gelmeyelim her zaman partimizin emrinde olacağız ifadesini kullandı. Faruk Türkmen’e destek için Cumhuriyet mahalle muhtarı Gülcan Aydın ve dostları ve sevenleri başvuru programına katılanlar arasında yerini aldı..

Kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz…

Galeri
📆 02 Aralık 2023 Cumartesi 20:04   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir