MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Fikirleri “UMUT”Vaadediyor “
“Fikirleri “UMUT”Vaadediyor “

ON PARMAĞINDA ON BİR UMUT

CHP Kartal Belediye Meclis üyesi ve Kartal Belediyespor Kulüp Başkan’ı Umut Daştan halkın menfatine ortaya attığı her fikir ilgi görüyor ve anında proje haline geliyor.


Kısa bir süre önce Kartal’da bulunan Yavuz Selim Hastanesinin aslında bu zamanda en azından bazı bölümlerinin bu süreçte kullanılması gerektiği fikri ses getirdi.


CHP Genel Başkan’ı Kemal Kılıçdaroğlu 12 Nisan 2020 pazar akşamı katıldığı Habertürk Televizyonunda yayınlanan ve Fatih Altaylı’nın hazırlayıp sunduğu TEKE TEK programında şu ifadelere yer verdi.


”Kartal’da kaderine terk edilen Yavuz Selim hastenesinin neden açılmadığını merak ediyorum, bir an önce açılması gerek” diyen Kılıçdaroğlu sevgili meclis üyesinin önerisini dikkate alarak bu mühim konuya dikkat çekmiştir.

23 Mart’ta twitter’de ki kendi hesabından” Dışarıya çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için mahallelerde dolaştırılmak üzere 3-4 seyyar araçla seyyar meyve ,sebze ve bakliyat satışı yapılmalıdır”.Belediyenin belirleyeceği şahıslarla bu iş yapılabilir diyerek yine güzel bir öeneri sunan Umut Daştan’ın çağırısına ilgi büyük oldu ve İzmir Büyük Şehir Belediyesi seyyar pazar kapınızda uygulaması başlattı.


5 Nisan’da yaptığı Twitter paylaşımında yine toplumsal bir konuya dikkat çeken Daştan’ın paylaştığı twetter mesajı
”Özel üniversitelerin, özel okulların 1,5 aylık eğitim, servis ve yemek paraları derhal velilere iade edilmeli. İşini kaybeden velilerin okul ödemeleri 4 ay ertelemeli”.

Kullandığı sosyal medya hesaplarında hem kendi İlçesi Kartal halkı için hemde Ülke yararına söylemleri ile dikkat çeken Daştan çevresinde sevilen güvenilir bir kişilik olarak öne çıkıyor…


Başkanlığını yaptığı Kartal Belediyespor’a da katkıları yatsınamaz olan ve Siyasi hayatında da başarılı işlere imza atan Meclis Üyesi, azmi ve kararlılığı ile ilerki yıllarda daha üst makamlarda ve görevlerde yer alacak gibi görünüyor…


Kısa bir süre önce gazetemizin düzenlediği Kartal Belediye Meclis Üyeleri arasında 1. yılını doldurmuş en başarılı meclis üyesi anketinde birinci seçilen Umut Daştan’ın başarılarının daim olmasını dileriz…

📆 13 Nisan 2020 Pazartesi 21:27   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir