MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Genç Yazar İlker Has Kartal’da İmza Günü Düzenledi
Genç Yazar İlker Has Kartal’da İmza Günü Düzenledi

Yazar İlker Has’ın ikinci kitabı “Gönül Prangası”nın tanıtımı ve imza günü Kartal’da yapıldı. Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen imza gününe çok sayıda edebiyatsever katıldı.

Kocaeli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde eğitimine devam eden 21 yaşındaki yazarın ikinci kitabı “Gönül Prangası”nda Arif ve Müjgan’ın aşkı çarpıcı bir dil ile anlatılıyor. Edebiyatseverlerin ilgi gösterdiği imza gününe katılan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, genç yazarı tebrik ederek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başarı dileklerini iletti. Uçar, Kartal Belediyesi olarak Gökhan Yüksel öncülüğünde her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını ifade etti.

Gönül Prangası Kitabı Hakkında

Yazar İlker Has’ın “Asfaltın Gölgesinde Aşk” adlı romanın devamı olan “Gönül Prangası” adlı romanda, Arif yarattığı ütopyada Cevdet karakterini doğurur ve Muhsin’i bu karaktere inandırır. Onun hikayesini dinlemeye başlayan Arif, burada farklı şeyler sezer. Sevdanın ne demek olduğunu, aşkın ne anlama geldiğini, Muhsin’in Asu’ya olan bağlılığında fark eder. Muhsin ütopyanın içine doğru yol alırken, hakikati bulmaya çalışır. Kafası delirmek ve de unutmak arasında duvarlara çarpa çarpa giderken, Arif önceki romanda olduğu gibi Müjgan’a aşık olur. Aslında onu nasıl sevdiğinin farkına varan Arif, ona zarar vermeden de sevebilmenin mümkün olduğu yola girer. Arif’in Müjgan’a olan aşkı, Arif’i arif yapan pencereden anlatılınca, aşk daha da alevlenir.

Galeri
📆 21 Ocak 2020 Salı 14:28   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir