MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, Manşet » Girişimcilik ve KOSGEB Atölye Çalışmaları Başlıyor
Girişimcilik ve KOSGEB Atölye Çalışmaları Başlıyor

Kartal Belediyesi ve KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) işbirliğinde ileri dönem ekonomik hedefler doğrultusunda girişimciler desteklenmeye devam ediyor.

2019 yılının başında KOSGEB tarafından yeni işletme kurmak isteyen girişimcilere yönelik verilen destekler “Girişimciliği Geliştirme Destek Programı” adıyla yeniden kurgulandı. Buna göre devreye alınan destek programında sektörel bazlı sınıflandırmayla KOSGEB tarafından verilen geri ödemesiz destekler için www.kartal.bel.tr adresinden başvurular alınmaya başlandı.

Yapılan sınıflandırmayla verilen geri ödemesiz destek tutarı 370.000,00 TL’yi buluyor. İşletmesini kurarak bu destek programından faydalanmak isteyen tüm girişimciler, eski destek programında olduğu gibi ‘Girişimcilik Eğitimi’ alacak.

Diğer taraftan KOSGEB fiziki olarak düzenlenen bu eğitimleri, uzaktan eğitim mantığı ile internet üzerine taşıdı. Eğitim almak isteyen vatandaşlarımız, internet üzerinden 16 ana modülden oluşan bu eğitimi tamamlayıp işletmelerini kurarsa, faaliyet göstermeye başladıkları sektöre göre geri ödemesiz destek almaya hak kazanacak.

Başvuruların 15 Ekim’de son bulacağı atölye çalışmaları için eğitimler ise 15-16-17-18-25-26-27 ve 28 Ekim tarihlerinde saat 09.00’da gerçekleşecek.

Girişimcilik ve KOSGEB Atölye Çalışmaları, Kartal Belediyesi hizmet binası bünyesinde -2. katta Kartal’daki girişimcilere eğitimlerini tamamlamaları için ücretsiz olarak hizmet verecek.

📆 08 Ekim 2019 Salı 21:48   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir