MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Gökhan Yüksel’e Atalar’da sevgi seli
Gökhan Yüksel’e Atalar’da sevgi seli

Kartal Belediye Başkanı, Gökhan Yüksel, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde doğup büyüdüğü Atalar Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yeniden aday olduğu yerel seçimler için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Başkan Gökhan Yüksel, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde doğup büyüdüğü Atalar Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı..

Gökhan Yüksel’e Atalar Mahallesi’nde 7’den 77’ye sevgi seli vardı..

Atalar Mahallesi’nde takı işleri yapan bir esnaf Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e kaplan gözü taşından yapılma bir bileklik hediye etti..

Başkan Gökhan Yüksel, esnaf ziyaretinin ardından yorgunluğunu atmak için girdiği Budakoğlu Börek’te gazetecilerle sohbet gerçekleştirdi.. Gazetecilere yeni dönemle ilgili tüyolar veren Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’ın 2044’e kadar geleceğini planladıklarını belirterek şunları söyledi:

“Kentsel dönüşüme önümüzdeki dönemde de büyük hız vereceğiz. Özellikle Etap 1 ve Etap 2 çalışmalarında insanların hayatlarını kurtaracağız. Cevizli ve Orhantepe ile Topselvi Mahallelerini büyük bir hızla dönüştürüceğiz.. Kartal’a yeni parklar, yeşil alanlar, spor salonları yapacağız. Özellikle Eczacıbaşı arazisine yapılacak spor salonu ile Filenin Sultanları’nı Kartal’da izleme şansı bulacağız. Bunun yanı sıra Kartal Belediyespor ile Kartal’ı bir voleybolcu fabrikasına dönüştüreceğiz. Kültür ve sanattaki atılımlarımız devam ederek Kartal’ı kültür ve sanatın başkenti yapmayı sürdüreceğiz.”

📆 01 Mart 2024 Cuma 10:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir