MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Gülizar Ezgi Aydın ,Umudun Sesi Olabilmek Adına Yola Çıktım “
Gülizar Ezgi Aydın ,Umudun Sesi Olabilmek Adına Yola Çıktım “

Gülizar Ezgi Aydın,Cumhuriyet Halk Partisi 28.dönem İstanbul 1.bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı..

Aydın,aday adaylık başvurusunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu .

İşte o paylaşımı ;

Kıymetli parti büyüklerim ve sevgili dava arkadaşlarım;
Yıllardır tek adam yönetiminin içerisinde parlamento hiçe sayıldı, vekillerimiz darp edildi ve zorbalığa maruz kaldı. Ülkemizin 100. yıla girdiği bu dönemde, fikir babamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ruhu ile gençlerin, kadınların, özgürlüğün ve umudun sesi olabilmek adına bir yola çıktım. Bu yol yalnızca parlamentoda değil, yıllardır sokaklarda, salonlarda ve kürsülerde mücadelesini verdiğim muhasır medeniyet seviyesine ulaşmış bir Türkiye hayalidir. Kadınların sokakta da hür, gençlerin yarınlara umutla bakmasını sağlayan, işçinin hakkını aldığı bir Türkiye’dir. Bu yol yalnızca iktidar değildir. Bu yol laik Türkiye’nin birleştirici gücü olan Kemal KILIÇDAROĞLU’NUN adalet yoludur. Bu yol yalnızca yıllardır zulme uğramış büyükşehirlerimizin prangalarından kurtulması değil, tüm şehirlerimizin eşit hak mücadelesidir.
Sevgili arkadaşlarım bu yolu yürüyebilmek zordur. Emek, cefa ve sağlam irade istemektedir. Cefakar örgütümüzde bunların tümü mevcuttur.
İktidar yolunu döşeyen mihenk taşlarından birisi olan Milletvekilliğine İstanbul 1. Bölgeden aday adayı olduğumu siz değerli partidaşlarıma belirtmek isterim. Bu kutlu mücadeleye vereceğiniz destekten şüphem yoktur. Genel merkezimiz ve örgütümüz en doğru kararları verecektir. Unutmayın karanlığın sonu bir ulu şafaktır!
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında CUMHURİYET HALK PARTİSİ İKTİDARIYLA halkımız yeniden buluşacak.
Her şey çok güzel olacak.
Saygı ve sevgilerimle.
Gülizar Ezgi AYDIN

📆 17 Mart 2023 Cuma 22:41   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir