MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » GÜLMÜŞ’ÜN DOLU DOLU GEÇEN 5 YILI
GÜLMÜŞ’ÜN DOLU DOLU GEÇEN 5 YILI

gulmusun-dolu-dolu-gecen-5-yili

Sunuculuğunu Sude Gülmüş’ün gerçekleştirdiği Kartal Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş’ün stand-up gösterisi seyircilerden tam not aldı.
20 Kasım 2019 Çarşamba 10:27  Erhan Gülmüş Mahallesinde 5 yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu projelerini izleyicilere anlattığı stand up gösterisinde izleyenlerden tam not aldı. Zaman zaman seyirci ile diyalog halinde giren Erhan Gülmüş kendisine destek veren mahalle halkına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

  Gülmüş projelerini anlatırken videolara ve fotoğraflara da yer verdi. Yaşlı, genç, orta yaşlı ve engelli vatandaşlar için yaptığı projelerden bahseden gülmüş Stand-up sonunda izleyicilere piyango bileti dağıttı.

  Program sonunda Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın tarafından kendisine çiçek takdim edildi. Aynı gecede Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş 19 Ekim Muhtarlar gününde kendilerini yalnız bırakmayan yerel basından Görüş Haber Gazetesi ve Anadolu Gerçek Gazetesi imtiyaz sahibi Arife Emek’e Yılın Gazetecisi plaketi takdim etti.

  Gülmüş’ü Annesi Gülseren Gülmüş, Babası Hüseyin Gülmüş, Kızı Sude Gülmüş ve Oğlu İsmail Arda Gülmüş başta olmak üzere Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Türkmen, Ali Apaydın ve Adem Uçar, Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Karacan, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal Mahalle Muhtarları, Tuzla Mahalle Muhtarları, (KARDEF) Kartal Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Çetinkaya, Trafik Vakfı Başkanı Şenol Yondemir, Kartal Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Topal, Alaattin Böke, İfaket Çakı ve Arife Emek, İş İnsanı Haydar Singün, Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Beker, Atalar Mahallesi halkı, Tuzla Yerel Basınından Mükremin Özkaya ve sevenleri yalnız bırakmadı. 

Kaynak;Günedoğuş gazetesi






📆 20 Kasım 2019 Çarşamba 21:39   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir