MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Hüseyin Kabacıoğlu ,Ölüm Yıldönümünde Unutulmadı”
“Hüseyin Kabacıoğlu ,Ölüm Yıldönümünde Unutulmadı”

UNUTMADIK!

Koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bugünlerde, çalışmaları ve anıları ile bizlerle yaşamaya devam eden ve her sene kabirleri başında andığımız değerlerimizi, alınan önlemler nedeniyle mezarları başında anamamaktayız.

2 Mayıs 2011 tarihinde vefat eden, Kartal Belediyesi Eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kabacıoğlu’nun, her yıl Maltepe Gülsuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında gerçekleştirdiğimiz anma törenini,  Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında bu yıl gerçekleştirememekteyiz.

1985 yılında çalışmaya başladığı Kartal Belediyesi’nde, 26 yıl değişik müdürlüklerde görev yapan ve en son Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü iken evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşama veda eden Kabacıoğlu, Marmara Üniversitesi Basın Yayın Meslek Yüksek Okulu mezunu, evli ve bir çocuk babası idi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mazide muktedirken bütün kuvvetiyle çalışmış olanlara karşı, minnet hissi duymayan bir milletin, istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur.” vecizesinin rehberliği ile kıymetli müdürümüzü, vefatının 11’inci yılında ebedi istirahatgahında anamasak da dua, sevgi ve şükranlarımızı, gidemediğimiz kabrine gönderiyoruz. Huzur içinde yatsın.

📆 02 Mayıs 2020 Cumartesi 19:11   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir