MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, Toplum » İBB 250 İTFAİYE ERİ ALACAK
İBB 250 İTFAİYE ERİ ALACAK

whatsapp sharing button

İBB, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği’nin sınav hükümlerine göre 250 İtfaiye Eri kadrosu için personel alımı yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre belirtilen münhal kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacak.

Lise ve üniversite mezunu adayların; ekte belirtilen unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşıması gerekiyor.

Sınava girmek isteyen adaylar, 27/12/2020 – 3/1/2021tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/  adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru formu dolduracaklar. Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle adaylardan istenilen bilgi ve belgeler kurum tarafından e-Devlet üzerinden temin edilecek.

Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi, 21/1/2021 tarihinde İBB Web Sitesi (https://www.ibb.gov.tr) ilan edilecek. Adaylar sınav giriş belgelerine bu adres üzerinden erişebilecek. Sınavı kazanan adaylardan atama için istenecek belgeler de aynı web sitesi üzerinden duyurulacak.

Sınav ilanına ulaşmak için tıklayınız…

📆 16 Kasım 2020 Pazartesi 21:15   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir