MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » İbrahim Doğan Uyardı, Oradaki Doğa yok olma tehlikesi ile karşı karşıya
İbrahim Doğan Uyardı, Oradaki Doğa yok olma tehlikesi ile karşı karşıya

Geçmiş dönem Kartal belediye Başkan yardımcısı mühendisi İbrahim Doğan Kartal Yakacık Doğum ve Çocuk hastanesinin Lütfü Kırdar yeni binasına taşınması ile ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu .

Doğan ,Yakacık kadın doğum ve Çocuk hastalıkları hastanesi mevcut yerinin tehlike ile karşı karşıya olduğunu ifade etti ve konunun Kent parlementerler tarafından takip edilmesi gerektiğinin altını çizdi .İbrahim doğan açıklamasında ayrıca alanla ilgili zamanında hukuki yollara başvurduğunu ve bundan pişmanlık duymadığını sözlerine ekledi .

İşte İbrahim Doğan’ın o açıklaması ,

KARTAL YAKACIK KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTAHANESİ NİN BULUNDUĞU ALANIN ARAZİSİ TOPLAMDA 170 DÖNÜMÜ ÜZERİNDE VE BİRDEN ÇOK PARSELDEN OLUŞMAKTA.

ŞUBAT 2018 YILINDA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA BAĞLI KTVKBK ( Kültür Tabiyat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu ) TARAFİNDAN ÖNCE “MUTLAK KORUNMASI GEREKEN DOĞAL SİT ALANI ” STATÜSÜNDE ÇIKARILARAK ” KONTROLÜ KULLANMA ALANI ” YAPILDI. SONRADA GEÇİŞ DÖNEMİ YAPİLASMA İMKANINI SAĞLIYAN DÜZENLEME YAPILDI. BÖYLECE KAMUYA AİT BU YEŞİL VE ORMANLIK ALANIN BİRİLERİNİN ÇIKARI UĞRUNA YAPILAŞMANIN ÖNÜ AÇILDI. O DÖNEMİN YEREL YÖNETİCİLERİNDEN VEYA SEÇİLMİŞ VEKİLLERDEN TEPKİ YOK. BASINDA HABERİNİ YAPTIM VE GEREKLİ İTİRAZI ZAMANINDA YAPARAK İDARE MAHKEMESİNE DAVA AÇILDI.

ŞİMDİLERDE BURDA BULUNAN HASTAHANE NİN KARTAL ĹÜTFÜ KIRDARA BAĞLANDIĞI VE BU ALANINDA BOSALTİLACAĞİ SÖYLENİYOR.

YANİ YAKINDA BU YEŞİL ALANDA BULUNAN ÇAM AĞAÇLARI VE O YEŞİLLİK YOK OLMA TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA. BEREKET ZAMANINDA DAVAYI AÇMIŞIZ. YETMEZ HERKESİN DUYARLI DAVRANMASI GEREKİYOR, BAŞTA KENT PARLAMENTERLERİ BU DURUMU İNCELEMELILER. İLGİLİ OLMALILAR. SAYGILARIMLA

NURAY YILMAZ

📆 26 Haziran 2020 Cuma 15:50   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir