MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » İbrahim Yıldırım Ateş; “Kartalı şahlandırmaya and içmeye geldik”
İbrahim Yıldırım Ateş; “Kartalı şahlandırmaya and içmeye geldik”

İYİ Parti Kartal İlçe başkanlığı için adaylar çalışmalarına hız verdi. İYİ Parti İlçe Başkan Adayı İbrahim Yıldırım Ateş düzenlediği toplantı ile çalışmalarının startını verdi.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan İlçe Başkan Adayı İbrahim Yıldırım Ateş, diğer adaylara başarılar dilerken, seçimi kim kazanırsa kazansın birlikte güzel işlere imza atacaklarının altını çizdi.

İbrahim Yıldırım Ateş’in aday tanıtım toplantısına İYİ Parti İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu, çok sayıda delege ve partililer katıldı. Partililerin alkışları ile salona giren İbrahim Yıldırım Ateş, yaptığı konuşma ile herkesi kucaklayacağınının altını çizdi.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkan Adayı İbrahim Yıldırım Ateş, konuşmasının başında 10 aydır birlikte görev yaptığı İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu’ya ve kendisine verdiği destekten dolayı partinin önemli isimlerinden Mahmut Kumbar özellikle teşekkür etti.


Ateş yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi;

Az zamanda, ekip ruhuyla çalışan genç ve dinamik bir kadroyla çok güzel işler başardık. Bu kadronun bir parçası olmak, bir zerresi olmak da bana nasip oldu, Allah hepinizden razı olsun. Yapılanlar, başarılanlar zaten tüm Kartal’ın ve kamuoyunun malumu.
Şimdi sıra yapacaklarımızda.


Bugün burada bizi görev süremiz boyunca bağlayacak sözler vermeye geldik. Bugün burada Kartalın birlik, beraberliğini sağlamaya yemin etmeye geldik. Bugün burada Kartalı şahlandırmaya and içmeye geldik.
Hazırsanız, başlıyoruz.
KARTAL’IN KUTLU GELECEĞİNİ İLAN EDİYORUZ
2017’den bu yana Kartal İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş olan 1500’ üzerinde üye ile tek tek iletişime geçilecek. İstifa nedenleri tek tek araştırılarak, zamanında partimize gönül vermiş bu arkadaşlarımızın partiye tekrar kazandırılması için çalışılacak.

ÜYE ÖNEMLİ AMA EN DAHA DA ÖNEMLİSİ AKTİF ÜYE
İlk günden itibaren 5.000 üyemizin hepsiyle tek tek iletişime geçilecek, liyakate göre görevlendirmeler yapılarak komisyon ve teşkilat kademelerinde çalışan insan sayısını arttırılacak.
Kuracağımız yönetimde asil ve yedek üye ayrımı olmayacak. Liyakatli, Genç, Kartal’ın 20 Mahallesinde temsiliyet sağlayacak, Kartal’ın tüm yapısına temas edebilecek bir yönetim oluşturacağız.
 
Genel Seçime doğru tüm mahallelerimizde mahalle temsilcilikleri açılarak, vatandaş ile birebir temas merkezlerimiz oluşturulacak. 20 Mahalle Başkanımız titizlikle ve ilgili mahalledeki tüm üyelere danışılarak seçilecek. Meral Akşener’in yüzü olacaklar. Mahalle başkanlarımızın çalışmalarında her türlü destek ilçe başkanlığımız tarafından sağlanacak. Mahalle bazlı sorunların çözümü için, kıymetli ve çok sevdiğim ağabeyim İBB Başkan Vekilimiz Akın Gürkan bey, İBB Meclis Üyelerimiz, Kartal Belediyesi ve İl Yönetimimiz ile sürekli bir şekilde irtibat halinde olacağız.
Düzenli olarak yapacağımız teşkilat toplantılarımıza Milletvekillerimizi, İl ve Genel Merkez Yöneticilerimizi davet ederek, teşkilatımız ile üst kadronun devamlı bir etkileşimde olmasını sağlayacağız. Kadın Politikaları başkanlığımız ve Gençlik Politikaları başkanlığımızda çalışan üye sayısı mutlaka arttırılacak, kendi yönetimlerini ve teşkilat yapılarını kuracak başkanlıklarımızda üyelerimizi aktifleştirmek için etkinlikler ve teşvik edici projeler geliştirilecek.
Genel Seçime ve Yerel seçime girerken, oluşturacağımız raporlama sistemiyle aday arkadaşlarımız, Kartal’ın 20 mahallesinin sokak sokak bütün sorunlarına ve çözüm önerilerine %100 hazır olarak sahaya çıkacaklar.
Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i her gittiğimiz yerde gururlandıracağız.
Kartal’ın İstanbul’da İYİ Parti’nin oy patlaması yapacağı, en çok oy alacağı ilçe olacak. Kısacası, Tüm Türkiye’nin gıptayla izleyeceği, her üyenin gururla ben İYİ Partiliyim diyeceği bir KARTAL oluşturacağız.
İYİ Parti’nin müziklerini dinlerken,
Genel Başkanımızı dinlerken,
Gözleri dolan, içi içine sığmayan bir kardeşiniz olarak.
Ben size söz veriyorum.
Benim kavgam İYİ Partili arkadaşlarımla değil
Bu kirli düzenle!
Benim kavgam İlçe Başkan Adaylarıyla değil!
Başkanlık sistemiyle,
Bizim hedefimiz, İYİ Partili’yi yenmek değil,
Bizim hedefimiz İYİ Partili’yi yüceltmek.
Bizim hedefimiz İYİ Parti’yi iktidar yapmak.
Bizim hedefimiz Türk gencini geleceğe taşımak.
Bizim hedefimiz yatağa aç giren bir tek çocuk kalmayana kadar mücadele etmek!
Bizim hedefimiz Türkiye Cumhuriyet’ini liyakatli ve vatansever kadrolarla yönetmek.
Bizim hedefimiz bu idealleri gerçekleştirecek Cumhuriyet Kadınını
Cesurlar Hareketinin Liderini,
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapmak.
Bizimle beraber bu hedefe var mısınız?
Varım diyorsanız, inletsin alkışlarınız bu salonu
Yüce Allahın huzurunda Kartal’a, İstanbula ve Tüm Türkiyeye SÖZ VERİYORUZ!
Kartal İYİ OLACAK! TÜRKİYE İYİ OLACAK!

Galeri
📆 21 Kasım 2022 Pazartesi 22:15   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir