MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » İL İSTİHDAM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İL İSTİHDAM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 yılı Temmuz ayı toplantısı, İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sn. Kadir AKYÜZ, İl Müdür Yardımcısı Sn. Süleyman ÇELİK ve İŞKUR Şube Müdürü Sn.Vahap FIRAT ve diğer kurul üyesi kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İl düzeyinde Yapılan çalışmalar ve faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantının açılış konuşmasında İŞKUR İstanbul İl Müdürü Kadir AKYÜZ, bir taraftan İşsizliğin giderilmesi, istihdamın artırılması bir taraftan da dezavantajlı gruplarda yer alan vatandaşlara yönelik sunduğumuz Kurs, Program ve Hizmetlerle Kurum olarak İl düzeyinde var güçle çalışıldığını belirterek bundan sonraki süreçte de istihdamı arttırıcı çalışmalara tüm hızla devam edeceklerini belirtti.
Açılış konuşmasının ardından İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü Şube Müdürü Vahap FIRAT tarafından diğer Kurul üyelerine ilk 6 aylık süreçte İŞKUR’un Kurs, Program ve İstihdama yönelik yapılan çalışmalara ilişkin istatistiksel verilerinde paylaşıldığı sunum yapıldı. Sunumun ardından Kurul üyelerinden gelen sorulara cevap verilerek toplantı sona erdi.

Galeri
📆 26 Temmuz 2022 Salı 16:15   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir