MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet » İLÇE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN YÜKSEL’E ZİYARET
İLÇE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN YÜKSEL’E ZİYARET

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel , 31 Mart mahalli idareler seçiminin ardından kendisini tebrik için ziyarete gelen CHP ilçe başkanlarını makamında konuk etti.

CHP İlçe Başkanları Kartal’da bir araya gelerek, Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

CHP Pendik ilçe başkanı Doğan Çakmak ,CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla, CHP Sultanbeyli İlçe başkanı Murat Kantekin ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri Bşakan Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret ettiler.

‘’VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’’

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler alan İlçe Başkanları, Başkan Yüksel’e çalışmalarında başarılar dilediler.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel  kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çaba sarfetmeden, çalışmadan zaferin kazanılamayacağının bilincindeydik. İnşallah bundan sonra da daha çok çalışarak, daha çok hizmet ederek komşularımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız.Bizlere bu görevi layık gören hemşehrilerimizin, bizlerden bekledikleri sorumluluğun da bilincindeyiz. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

HABER;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 08 Ağustos 2019 Perşembe 01:43   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir