MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » İmamoğlu’ndan Halk Ekmek açıklaması
İmamoğlu’ndan Halk Ekmek açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugünkü iftarını Halk Ekmek çalışanlarıyla birlikte yaptı. İlk Halk Ekmek fabrikasının 1970’li yıllarda merhum Ahmet İsvan tarafından kurulduğunu hatırlatan İmamoğlu, kuruma bugüne kadar hizmet etmiş herkese teşekkürlerini iletti. Önceki dönemde günlük 900 bin civarında olan üretim rakamını, ihtiyaca dönük günlük 1,5 milyon normal ekmeğe ulaştırdıkları bilgisini paylaşan İmamoğlu, “Özellikle ülkemizin bu yaşadığı zor zamanlarda, ekonomik olarak yaşadığı sıkıntılı günlerde, Halk Ekmek’in değeri çok daha önemli bir yere oturdu” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen yemek etkinliğiyle orucunu mesai arkadaşlarıyla birlikte açan İmamoğlu, iftar öncesinde kısa bir konuşma yaptı.

“Çok iştirakimiz var, çalışanlarımızdan çokça davet alıyoruz, ama hususi olarak Halk Ekmek’in iftarında olmak istedim” diyen İmamoğlu, “Çünkü, özellikle ülkemizin bu yaşadığı zor zamanlarda, ekonomik olarak yaşadığı sıkıntılı günlerde, Halk Ekmek’in değeri çok daha önemli bir yere oturdu. Yurttaşlarımız, vatandaşlarımız, büfelerin önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. İnsanların ekmek ihtiyacını karşılama konusunda, Halk Ekmek’in bütün çalışanları yoğun bir ev ortaya koyuyor. Bu yönüyle Halk Ekmek’te çalışan bütün emekçi dostlarıma, çalışma arkadaşlarıma hem şahsım adına hem de 16 milyon İstanbullu adına yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

📆 16 Nisan 2022 Cumartesi 22:57   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir