MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » İmamoğlu’ndan “Halk Market” ve “Halk Lokanta” müjdesi
İmamoğlu’ndan “Halk Market” ve “Halk Lokanta” müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim vaatlerinden biri olan “Halk Süt” projesi kapsamında yaklaşık 5 aydır ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına süt veriliyor. Projede görev alan çalışanlarla bir araya gelen İmamoğlu, “Halk Market” ve “Halk Lokanta” müjdesini de verdi.

İmamoğlu, Beylikdüzü’ndeki İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş. (İSYÖN) binasında yaptığı konuşmada, “Bazı işler başlangıçta küçük görünür, bazıları meydanlarda bizi ‘ti’ye alır, dalga geçer” dedi ve ekledi; “Ama aslında onların tahmin edemeyeceği seviyede; kalbi büyük, hacmi büyük ve duygusu çok büyük işlerdir bunlar. Bu iş, konuşulan büyük projelerin çok üstündedir.”

HALK MARKET VE HALK LOKANTALARI

Yakın zamanda İstanbul’un bir çok noktasında “Halk Market”ler açacakları müjdesini veren İmamoğlu, bu marketlerde ihtiyaç sahiplerinin belediyenin verdiği kartlarla alışveriş yapabileceklerini aynı zamanda satın da alabileceklerini söyledi. İmamoğlu, “Hiç hissettirmeden, veren elin alan eli görmediği bir biçimde sağlıklı gıdaya eriştikleri Halk Marketler’i harekete geçireceğiz” dedi.

“Halk Lokantaları” projesi hakkında da konuşan İmamoğlu, “Bu şehirde, ‘Param yok, sağlıklı beslenemiyorum’ diyen, başta öğrencilerimize, asgari ücretli çalışıp evine ekmek götürmeye çalışan düşük ücretli vatandaşlarımıza, ‘Halk Lokantaları’mızı hizmete geçireceğiz. Bu şehrin yoksulluğuyla, dayanıklı bir şekilde mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

📆 03 Mart 2020 Salı 22:02   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir