MENÜ ☰
..
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » İmamoğlu’nun son transferi tüm maaşını ÇYDD’ye bağışladı!’
İmamoğlu’nun son transferi tüm maaşını ÇYDD’ye bağışladı!’

İBB’de Halk Ekmek AŞ’nin başına getirilen CHP’li Özgen Nama, maaşını ÇYDD’ye bağışladı. 

'İmamoğlu'nun son transferi tüm maaşını ÇYDD'ye bağışladı!'

Posta yazarı Candaş Tolga Işık, bugünkü yazısında, “Huzurlarınızda önce Özgen Nama’dan özür diliyorum sonra da kendisini alkışlıyorum. Yolu açık olsun.” dedi. 

Işık, Halk Ekmek AŞ’nin başına getirilen Özgen Nama’nın maaşını ÇYDD’ye bağışladığını duyurdu. 

Yazının o bölümü: 

Geçen hafta Halk Ekmek AŞ’nin başına Sancaktepe’de seçilemeyen CHP adayı Özgen Nama’nın getirilişini eleştiren bir yazı yazmıştım. Nama aradı, son derece kibar bir şekilde kendisini anlattı. Nama yıllardır gıda sektöründe önemli işler yapmış. İş hayatında da son derece başarılı olmuş.

Özetle “Benim ne madden ne de manen bir işe ihtiyacım var” dedi. “Peki niye kabul ettiniz o zaman?” dedim. “İmamoğlu’nun ricasıyla geldim, başkanın kentli yoksullara yönelik gıda programları var. Halk Ekmek bu programlar, projeler için hayati noktada bir kurum. Ve aslında kuruluşu itibarıyla da CHP’nin kurduğu halkçı bir kurum” dedi.

 
 Dayanamadım, Nama’ya “Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki hayır işi yapıyorsunuz, hiç para kazanmayacak mısınız? bu işte” diye sordum. “Almayacağım” diye cevap verdi ve ekledi: “Ben bu görevden bir maaş almayacağım, bir huzur hakkı veriliyor onun da tamamını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladım.” Böyle adamlar az bulunur arkadaş! Huzurlarınızda önce Özgen Nama’dan özür diliyorum sonra da kendisini alkışlıyorum. Yolu açık olsun.

📆 27 Kasım 2019 Çarşamba 10:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir