MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » İNAN AİLESİ, CUMHUR İTTİFAKINI İFTAR PROGRAMINDA AĞIRLADI  
İNAN AİLESİ, CUMHUR İTTİFAKINI İFTAR PROGRAMINDA AĞIRLADI  

İNAN AİLESİ, CUMHUR İTTİFAKINI İFTAR PROGRAMINDA AĞIRLADI

Mesut İnan ve Hüseyin İnan kardeşlerin geleneksel olarak düzenlediği iftar programında Cumhir İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya’yı ağırladı.

Titanic Otel’de düzenlenen iftar programına, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, önceki dönem AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş, Meclis Üyesi Adayları, Doğu ve Güneydoğu ailelerinin kanaat önderleri katıldı.

Programının açılış konuşmasını yapan Mesut İnan, geleneksel olarak düzenledikleri iftar programına katılımlarından dolayı kanaat önderlerine teşekkürlerini iletti. İnan ailesi ve bölgedeki tanınmış aileler olarak Kartal’da yeteri kadar hizmeti almadıklarını ifade eden İnan, Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya ve İBB Adayı Murat Kurum’a desteklerini açıkladı.

Daha sonra söz alan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ise, yaklaşan seçimler öncesinde gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. Vatandaşların kendilerine büyük bir ilgi gösterdiğini belirten Gündoğdu; “Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Ben inanıyorum ki seçimleri alacağız ve Kartal’ın kaderini değiştireceğiz. Hepinizden ricam lütfen adayımız Mimar Hüseyin Karakaya’ya sahip çıkınız ve Kartal’ın bu kötü gidişatına son verelim” dedi.

Gündoğdu’dan sonra söz alan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ise Bakanlık olarak Hüseyin Karakaya’nın Kartal’ın kaderini değiştirecek projelerini destekleyeceklerinin altını çizdi.

Son olarak konuşan Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya ise, yakında 15 yıldır kötü yönetilen Kartal’ın kaderinin değişeceğinin altını çizdi. Kendilerinin 100’ü aşkın projesinin bulunduğunu ve bunların ise 24 tanesinin prestij projesinden oluştuğunu vurguladı. Yaptıkları çalışmalarda toplumun tüm kesimlerini kucaklayacaklarını vurgulayan Karakaya; “Hiç kimseyi ötelemeden herkesi kucaklayarak çalışacağız. Biz belediyeyi aldığımızda Kartal’ın artık kötü giden kaderi değişecek. Burada bulunan Down Sendromlu kardeşlerimi görüyorum. Onlar içinde projelerimiz var. Bu güzel kardeşlerimiz için Gülen Kafeler yapacağı. Kendileri çalışacak, kendileri kazanacak ve orada mutlu olacakları bir sosyal mekân yapacağız” dedi.

Program Down Sendromlu çocukların ve protokol üyelerinin toplu resim çektirmeleri ile son buldu.

📆 19 Mart 2024 Salı 12:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir