MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, İSTANBUL, Manşet, Toplum » “İŞÇİLER EMEĞİNİN KARŞILIĞINI İSTİYOR”
“İŞÇİLER EMEĞİNİN KARŞILIĞINI İSTİYOR”

BU FEDAKARLIĞA BU ÜCRET AZ SAYIN BAŞKAN !..
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Sultangazi Belediyesi’nde çalışan personelin maaşlarının yetersiz olduğuna dikkat çekerek:” İşci alın terinin hakkını alamıyor.” dedi.

“İŞÇİLER EMEĞİNİN KARŞILIĞINI İSTİYOR”

Maaşların, enflasyon karşısında günden güne ezildiğini belirten Başkan Altan;” Önceden olduğu gibi bu hafta da karla mücadele de fedakarca gece gündüz demeden  çalışan Sultangazi Belediyesi’ne ait personellerin aldıkları maaş vicdanları sızlatıyor. Ev kiralarının ortalama 3 bin TL’ye yükseldiği ilçemizde belediye şirketinde görev yapan bir işçi AGİ dahil ortalama 4.800 TL civarında maaş alıyor. Aylık yol ve yemek masraflarınında dahil olduğu 4.800′ TL’ den aylık harcamalar çıkartıldığında elde kalan para asgari ücret olan 4.250 TL’nin altında kalıyor. Buradan belediye yönetimine sesleniyoruz.

Lütfen başta gıda ve motorin olmak üzere neredeyse herşeye  yapılan son zamları dikkate alarak, Emekçilerimizin  maaşlarında iyileştirmeye gitmelisiniz. Yapacağınız ek zam emekçi kardeşime lütuf değil, verdiği emeğin karşılığı olacaktır.” şeklinde konuştu.

📆 17 Mart 2022 Perşembe 21:25   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir