MENÜ ☰
..
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma Kalkındırma Derneği Başkanı Faruk ŞAHİN ve Yönetim Kurulu yine duyarsız kalmadı
İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma Kalkındırma Derneği Başkanı Faruk ŞAHİN ve Yönetim Kurulu yine duyarsız kalmadı

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma Kalkındırma Derneği Başkanı Faruk ŞAHİN ve Yönetim Kurulu yine duyarsız kalmadı.

Yangın Afet Bölgesine Yardım Destek Tırı. İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma Kalkındırma Derneği ve İstanbul Yörük Türkmen Derneği’nin Faruk ŞAHİN beyin Başkanlığında beraber düzenledikleri yangın afet bölgesi ihtiyaç destek çalışması akabinde toplanan, yangınların çıktığı yerleşim yerlerine destek olmak amacıyla düzenlenen yardım kampanyası mevcut dernek yöneticileri ve hayırsever vatandaşlarımız dostlarımız tarafından büyük ilgi gördü.

Yangında canla, başla mücadele eden İtfaiye ve diğer kahraman kamu ve özel kurum personelleri ile desteğe ihtiyacı olan afetzede vatandaşlar için iki ayrı dernek noktasında devam eden kampanya kapsamında toplanan yardımlarla hazırlanan acil yardım malzemelerinin yer aldığı yardım tırı dualarla yangın bölgesine uğurlandı.

STK’lar ve Hayırseverler adına konuşan İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Faruk ŞAHiN, Gün Birlik Olma Günüdür. Devletimizin ve Milletimizin Yanındayız. Biz Bize Yeteriz. Cümleleri ile Yangınların biran önce sönmesi ve bölgedeki yaraların sarılması gözyaşlarının silinmesini temennilerinde bulundu.

📆 09 Ağustos 2021 Pazartesi 14:28   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir