MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “İstanbul’da Görkemli Düğün,Ali Canbulmuş’un Mutlu Günü”
“İstanbul’da Görkemli Düğün,Ali Canbulmuş’un Mutlu Günü”

“CANBULMUŞ & KESKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ”

Kartal’ın sevilen ve tanınmış iş insanı Ali Canbulmuş’un oğlu Öner Canbulmuş,hayatını Feyza Keskin ile birleştirdi..

Öner Canbulmuş ve Feyza Keskin muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Yaklaşık 170 davetli Canbulmuş ve Keskin ailelerinin mutlu günlerine şahit oldu .

Nikah merasimi öncesinde Canbulmuş ve Keskin aileleri davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Ortaköy Esma Sultan Yalısında gerçekleşen nikah merasimine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanısıra çok sayıda iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı.Nikahı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel kıydı.
Başkan Yüksel, Kartalımı’zın sevilen ismi Ali abimizin oğlu Öner’in mutlu günlerinde yanlarında olduğum için son derece mutluyum sevgili Öner ve sevgili Feyza’ya ömür boyu mutluluklar diliyorum.Buradan birkez daha İstanbul sözleşmesini hatırlatmak isterim .Umuyoruzki Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan nesiller yetiştirirler ifadesini kullandı.

Nikaha, Kartal Belediye Başkan aday adayı Oğuz Aykan,Geçmiş dönem Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Mustafa Kul,geçmiş dönem CHP Kartal İlçe gençlik kolları Başkanı Cem Armutlu,aileleri ,yakın dostları ve arkadaşları katıldı.
Çiftin nikahını,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel kıydı.Nikahın kıyılmasının ardından gelin ve damat aile üyeleri ve dostlarıyla mutluluklarını paylaştılar.

“İŞ VE SİYASET DÜNYASINDAN ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI”

Görkemli düğün iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.Nikahta Canbulmuş ve Keskin ailelerini dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Ali Canbulmuş ve eşi davetlileri tek tek karşılayarak yakın ilgi gösterirken heyecanlarını gizleyemedi.
Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşen nikah merasimi çiftin tebrikleri kabul etmesi ile devam etti.Nikah çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Genç çifte Özde &Eksper medya yayın gurubu adına ömür boyu Mutluluklar diliyoruz..

HABER :FOTO NURAY YILMAZ

Galeri
📆 13 Haziran 2021 Pazar 14:03   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir