MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Büyükşehir belediyesi, İSTANBUL, Manşet » “İSTANBUL’U KOŞUYORUM” ETKİNLİĞİ BAKIRKÖY’DEYDİ
“İSTANBUL’U KOŞUYORUM” ETKİNLİĞİ BAKIRKÖY’DEYDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen “İstanbul’u Koşuyorum” serilerinin bu yılki dördüncü yarışı 6 Ekim Pazar günü Bakırköy’de koşuldu. 200 gönüllünün görev aldığı 10 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen çipli koşuya yaklaşık 3 bin İstanbullu katıldı.

Etkinlikte ayrıca İBB başkan danışmanı ve Spor İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yıldız ve İSBAK AŞ Genel Müdürü Esat Temimhan da sporcularla birlikte koştu.

Yolların sporcular için açıldığı koşuda, Kadınlar Genel Klasman kategorisinde 35:47 dakikalık derecesi ile Özlem Kaya bitiş çizgisine ilk ulaşan koşucu oldu. 35:58 dakikalık derecesi ile Remziye Temel ikincilik kürsüsüne çıkarken, 36:59 dakikalık derecesi ile Damla Çelik yarışı üçüncü olarak tamamladı.

Erkekler Genel Klasman kategorisinde ise birincilik kürsüsüne 31:44 dakikalık derecesi ile Murat Emektar çıkarken, 31:57’lik derecesi ile Halil Yaşın ikinci, 32:32’lik derecesi ile Abdullah Tuğluk üçüncü olarak yarışı tamamladı.

Nefes egzersizleri ve ısınma hareketleriyle başlayan etkinlik, Dj Performansı ile renklenirken ödül töreninin ardından son buldu. İstanbullular hem yarıştılar hem de eğlenceli bir Pazar yaşad
Bu yıl ki “İstanbul’u Koşuyorum” serisi 2’si özel 6 etaptan oluşuyor. “İstanbul’u Koşuyorum” 4. sezonunun ilk yarışı Dünya Kadınlar Günü özel etabı ile Mart ayında gerçekleştirilmişti. Yarışlar, Bakırköy etabı sonrası ikinci özel etap olan Gazi Koşusu Kent etabı ve serinin son ayağı olan Bebek etabıyla son bulacak.

Dereceye girenlerin çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği koşuların her birinde özel tasarımlı ayrı bir madalya veriliyor. 4 seri yarışı da tamamlayan koşucular madalyalarını birleştirerek “İstanbul’u Koşuyorum” madalyasını tamamlamış olacak.

📆 07 Ekim 2019 Pazartesi 18:14   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir