MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » İstediği Yere Gelmiş Biri İntikam Peşinde Olabilirmi
İstediği Yere Gelmiş Biri İntikam Peşinde Olabilirmi

Altınok Öz’den Dikkat Çeken Açıklamalar…

İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Altınok Öz, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Öz, Kartal ile ilgili projelerini açıkladıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Altınok Öz, Kartalsporla ilgili ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Soğanlıkta bir kafede gerçekleştirilen kahvaltı programına İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Av. İbrahim Yıldırım Ateş, İYİ Parti Kartal Kadın Politikaları Başkanı Şule Çubukçu, Meclis Üyesi Adayları ve gazeteciler katıldı. Öz ilk olarak geçmiş dönemde Kartal’a yaptığı hizmetlerini aktardı. Kendi döneminde hazırlanan projelerin bugünde geçerliliğini koruduğunu vurguladı. Projelerini açıkladıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altınok Öz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Rakip olarak kimseyi görmediğini vurgulayan Öz; “Demokratik bir seçime gidiyoruz. Rakiplerimin söyledikleri ve yaptıklarına bakmaksızın kendi projelerimi vatandaşlara sunuyorum” dedi.

KARTALSPOR BENİ İLGİLENDİRMİYOR!

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altınok Öz, Kartalspor’un küme düşmesinde kendisinin sorumlu gösterilmesine karşı çıkarak; “Kartalspor artık Altınok Öz’ü ilgilendirmiyor. Kooperatif hissemi sattım, parasını oraya yatırdım. Geçen sene 50 milyon Kartalspor’un sigorta borcunu ödedim. Bütün bunların dışında küfür yedim. Kartalspor küme düştü. Çok net söylüyorum, Tarsus Paf Takımı ile son maça çıktı. Ceza sahasına girin penaltı yapacağız denilmesine rağmen, Kartalsporlu sporcular ceza sahasına girmediler. Bunların başındaki sporcudan gidip hesap sorun. Çok net söylüyorum. Birkaç sporcu karşı alana top taşımadılar. O çocukları kim kontrol ediyorsa, Kartalspor’un hesabını onlar versin. Bu nedenle Kartalspor taraftarı benden özür dilemediği ve saldırdığı sürece benim onlarla hiçbir işim olmaz” ifadelerini kullandı.Öz,Gazeteci Bülent Çimen’in istediğiniz yere geldiniz en tepeye çıktınız şimdi bir başka partiden aday oldunuz .Bu Kartallıların kafasını karıştırdı. Aday olmanızın nedeni ne amacınız nedir sorusuna .Altinok Öz,evet ben hem mesleki anlamda hemde siyasi anlamda en iyi yerlere geldim .Böyle biri intikam peşinde koşabilirmi. Ben 10 yıl emek verdiğim Kartal’ın heba olmasını istemiyorum. Uyarlarımı yaptım dikkate alınmadim ve şimdi aday olarak karşınızdayım ifadesini kullandı..

Açılış konuşmasını İyi Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Yıldırım Ateş yaptı. Ardından iyi Parti Kartal belediye başkan adayı Opr. Dr. Altınok Öz, geçen dönemlerin özeti ve bu dönem yapacağı çalışmaları anlattı. Yaptığı ve yeniden tamamlayacağı projeler Şunlar:

EN İYİSİ İŞİN EHLİNİ SEÇMEK

Geçmişe güvenle geleceğe inan.

Kreş sayısını birden tam 14’e çıkardık.

80.000 insanımızın hayatını kurtardık.

Kartal’ın en büyük parklarını yaptık.

Kartal Belediyesi yaşlı bakım ve huzurevi,

Kartal Belediye başkanlığı hizmet binası,

Kartal’ın tapu sorunu tarih oldu.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği çocuk ağız ve diş sağlığı merkezi,

Kartal minikler masal müzesini çok sevdi.

Geleceğin sanatçıları Kartal sanat Akademisi’nde yetişiyor.

Soğanlık sanat evi ve gençlik merkezi,

Kartal’a yeni meydanlar,

Muhtarlar toplantısı,

Sporda ve sanatta önce adımlar,

Tesisleşmede Kartal modeli,

Yıl boyu ücretsiz sünnet kampanyası.

Afet bilinçlendirme merkezi.

Türkiye’nin ilk arkeoloji kazı yapan ilçe belediyesi.

İstanbul’un ilk ekolojik pazarı Kartal’da

SİMDİ KARTAL İÇİN YENİ SÖZLER SÖYLEME ZAMAN

Kartal’ın tarihindeki en geniş kapsamlı deprem dönüşüm çalışmalarını biz yaptık. Yine biz yaparız. Olası İstanbul depremine karşı insanimizi deprem gerçeğine karşı ilk biz uyardık. Yeni dönemde, deprem dönüşümdeki ’10 yıllık’ tecrübemizle en güçlü adımları yine biz atacağız. ‘Yerinde dönüşüm’ diyen ve kira yardımını başlatan ilk yerel yönetim olarak, hiçbir Kartallıyı mağdur etmeden, depreme karşı en güçlü adımları biz atacağız.

Daha önce başardığımız gibi, rant ve menfaat anlayışına karşı senin yanında biz duracağız.

Ve daha önce yine başardığımız gibi, Çocuklarımızın geleceği için, Kartal için; yeni kreşler, yeni sağlık merkezleri, yeni sosyal tesisler ve yeni yaşam merkezlerini biz hayata geçireceğiz.

Hiç kimseye kaybettirmek için değil, herkese kazandırmak için geliyoruz.

📆 10 Mart 2024 Pazar 15:42   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir