MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » “İyi Parti Gebzede, Yeniden Seda Yalçınkaya Moderen Dönemi”
“İyi Parti Gebzede, Yeniden Seda Yalçınkaya Moderen Dönemi”

Seda Yalçınkaya Moderen,Yeniden İyi Parti Gebze kadın kolları Başkanlığına seçildi.

İYİ Parti Kadın Kollarında Yeniden Seda Yalçınkaya Moderen dönemi

Uzun süredir İYİ Parti Gebze ilçe yönetiminde görev yapan Seda Yalçınkaya Moderen Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptı ve başarılı çalışmalara imza attı.31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde İyi Parti Gebze bölgesinde başarılı bir çalışma yürüten ve kadın hareketiyle ilgili çalışmalarda bulunan Yalçınkaya Moderen yeniden İyi Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı oldu.

İyi Parti Kongre seçimlerini tamamladı ve İlçe Başkanlığı kadrolarını oluşturdu.IYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı Kongrelerini tamamladı ve yönetim kadrolarını belirledi.Yeniden görevlendirmelerde İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanlığına yeniden Seda Yalçınkaya Moderen getirildi.

“SEDA YALÇINKAYA MODEREN ,BAŞARILI BİR İŞ KADINI “

İYİ Parti Gebze Kadın Kolları başkanlığına seçilen Seda Yalçınkaya Moderen,, Dragos Yapı Denetim firmasının yönetim kurulu başkanlığını da yürüten Yalçınkaya Moderen,Kartal İlçesinde bir çok başarılı çalışmalarada imza attı.Kartalda iş alanında sevilen ve çalışmaları ile göz dolduran Seda Yalçınkaya Moderen siyasi yaşamında kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’e olan hayranlığı ile de bilinen Yalçınkaya Moderen ‘in yeniden Gebze Kadın Kolları başkanlığına seçilmesi parti içerisinde sevinçle karşılandı.

Seda Yalçınkaya Moderen’ e yeniden görevinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun

Haber ;NURAY YILMAZ

📆 11 Mart 2020 Çarşamba 13:29   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir