MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet » İYİ PARTİ KARTAL MECLİSİNDE GURUBUNU KURDU
İYİ PARTİ KARTAL MECLİSİNDE GURUBUNU KURDU

Kartal’da Tatilden sonra ilk Belediye Meclis toplantısı yapıldı .
Kartal Belediye Meclisi’nde, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa eden İYİ Parti de kendi grubunu resmen kurdu.Kartal belediyesinin kurumsal kimliğinde grup olarak yerini alan İYİ Parti’ Kartal belediye meclis üyesi Mukadder Gürcan ,İYİ Parti Kartal belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım Ateş Mecliste söz İYİ Parti adına söz sahibi oldu.

02.O9.2019 pazartesi Kartal belediye Meclis Toplantısında İYİ Parti adına gündem dışı söz alan AV.İbrahim YıldırımAteş heyecanlı ve partisinin hedeflerini anlatan konuşma gerçekleştirdi.

”BİZ İYİ PARTİYİ HUKUKSUZLUKLARA KARŞI KORUDUK”

İbrahim Yıldırım Ateş gündem dışı konuşmasında şu ifadelere yere verdi;Seçim süreci bitmiş olduğu için CHP gurubundan istifa etmiş ve İYİ Partiye geçmiş bulunmaktayız.Bu süreçte Millet ittifakı ruhuyla hepbirlikte çalıştık ve ittifakımızı hakettiği yerlere getirdik.

Kartal’a artı değer katacağına inandığımız Kartal belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla sonuna kadar beraberiz.Bizler partimizi Hukuksuzlağa karşı koruduk.Nerde hukuksuz bir durum ,bu nereden gelirse gelsin biz o hukuksuzlağa karşı olacağız dedi.

Başarılar dileriz.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

📆 02 Eylül 2019 Pazartesi 22:50   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir