MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİ MUKADDER GÜRCAN,ÇALIŞKAN MÜDÜRÜMÜZÜN YANINDAYIZ”
“İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİ MUKADDER GÜRCAN,ÇALIŞKAN MÜDÜRÜMÜZÜN YANINDAYIZ”

İYİ Parti Kartal belediyesi meclis üyesi Mukadder Gürcan, Deniz Karacan’ın yanındayız dedi.

Kartal Belediyesinin Diyarbakırda şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın adının parka verilmesi ve Parka dikilmesi için hazırlanan tabelada Okkan’ a ait bilgilerin baskı hatası nedeniyle eksik girilmesiyle ilgili kamuoyunda yıpratılmak istenen ,Kartal belediyesi Park ve Bahçeler müdürü Deniz Karacan ile ilgili görüşlerini paylaşan İYİ Parti Kartal belediyesi meclis üyesi Mukadder Gürcan , şu ifadeleri dile getirdi.

Gürcan,Diyarbakır emniyet müdürümüz çok kıymetli Şehidimiz Gaffar Okkan’ın adının Kartal belediyesince parka verilmesi bizleri ve diğer meclis üyesi arkadaşlarımızı duygulandırmış ve bir okadarda mutlu etmiştir .

Parka dikilmek üzere hazırlanan tabelada tamamen baskı hatası olmuş ve durum hemen tespit edilmiş düzeltilerek Park’a yeniden takılmıştır.

Tabiki kamuoyunda çıkan haberlere çok üzüldük,ben burada bir art niyet görmüyorum insanız ve hata yapabiliriz ,bu anlamda hemen farkedilerek yeniden düzeltilmesini isterken ,tabelanın servis edilmesi çok üzücü bir durum. Olaylarla ilgili özellikle Park ve Bahçeler müdürü Deniz Karacan’ın haberlerde ve sosyal medyada yıpratılmak istenmesi İYİ Parti Gurubu adına bizleri fazlasıyla üzmüştür ,göreve geldiği günden bugüne çalışkanlığı ve yaptığı güzel işlerle tanıdığımız sayın Deniz Karacan’ın yanında olduğumuzu buradan sizlerin aracılığı ile bildiririz .Suçlu aramak yerine ,ortada bir hata varsa hepbirlikte o hatayı düzeltmek olmalıdır görevimiz dedi.

Sayın meclis üyesi Mukadder Gürcan ile bu kısa söyleşimizi ,bugün İYİ Parti adına tesis edilen Gurup Toplantısı odasında gerçekleştirdik.Hayırlı olsun diyor kendisine teşekkür ediyoruz.

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

📆 19 Şubat 2020 Çarşamba 21:19   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir