MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “İYİ’LER BİR ARADA ”
“İYİ’LER BİR ARADA ”

İYİ Parti İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı evsahipliğinde Anadolu yakası 1.bölge İlçe Başkanları Kartal’da bulunan Titanic Otelde biraraya geldi.

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu ,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İYİ Parti İl Başkan yardımcılarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıya 14 ilçe başkanı katıldı.

“KAVUNCU HEDEFİMİZ İKTİDAR “

Toplantıya katılan İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, İlçe başkanlarına teşekkür ederek sözlerine şu şekilde devam etti.Değerli arkadaşlarımla bir arada olmaktan dolayı mutluyum dedi.Kavuncu,İYİ Parti olarak 1. bölge teşkilat başkanlarımız ile toplanarak fikir alışverişinde bulunuyoruz .Başkanlarımızın düşünceleri bizim için önemli ve değerli.Şu anda geldiğimiz nokta bizler için memnuniyet verici ,çalışmalarımız güzel ilerliyor .Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Toplantılarımız rutin olarak devam edecek ifadesini kullandı.

”ONBAŞILI,KARTALIMIZA HOŞGELDİNİZ”

Toplantıda kısa açıklama yapan İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, Anadolu yakası 1. Bölge İlçe başkanları olarak 15 günde bir bir araya gelerek istişareler yapıyoruz ,bugünde Kartal’da olmaktan ve değerli Başkanlarımızı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde İYİ Parti İlçe Başkanları olarak Ülke gündemi ve ileriye dönük yapacağımız çalışmalar hakkında düşüncelerimizi aktardık. Çok verimli bir toplantı oldu .

Sanki seçim olacakmış gibi halkımıza İYİ Partiyi en doğru şekilde nasıl anlatırız bu toplantının ana teması buydu.Kartalı’mıza hoşgeldiniz ifadesini kullandı.

Toplantıya,İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı,İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı,İYİ Parti Kartal İlçe yerel yönetimlerden sorumlu Başkan yardımcısı Gülseren Maral,İYİ Parti Kartal İlçe Eylem ve Etkinlikten sorumlu Başkan yardımcısı Dilek Arduç katıldı. katılım sağlayan İYİ Parti Anadolu Yakası 1.Bölge İlçe Başkanları,Ethem Kurnaz,Alper Akdoğan,Akif Taşdemir ,Ayşe Şakir,Dilaver Koç,Hasan Ofluoğlu,Kahraman Koç,Mert Kar,Önder Albayrak, Özkan Öztürk,Sezgin Öztür,Süleyman Turan, Yağız Bayraktar,Yüksel Karaçam katıldı.

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber:Nuray Yılmaz

Galeri
📆 13 Şubat 2021 Cumartesi 16:50   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir