MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, Manşet » Kartal Belediye Başkanı Yülsel’den, çevre duyarlılığı için örnek çalışma
Kartal Belediye Başkanı Yülsel’den, çevre duyarlılığı için örnek çalışma

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, temiz çevre duyarlılığını arttırmak için meclis üyeleri, belediye personeli ve çevre dostu gönüllü vatandaşlarla birlikte çevre temizliği yaparak, sahilde çöp topladı.

Bu davranışıyla sahilde yürüyüş yapan vatandaşlardan büyük alkış alan Başkan Yüksel “Kartal Yeşilden maviye bu yaşam bizim dedik, çocuklarımız için daha yaşanabilir bir Kartal bırakmak istiyorsak, sadece sahillerimizi değil tüm şehrimizi lütfen temiz tutalım” dedi.

Yeşilden Maviye‘ sloganıyla, kirletmemenin temizlikten daha önemli olduğu bilincini geliştirmek amacıyla Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel , eline çöp torbası alarak, Kartal Atalar sahilinde Kartal belediye meclis üyeleri,belediye personeli ve çevre dostu vatandaşlarla sahilde bulunan çöp ve sigara izmaritleri topladı.

Kartal Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ve İstmarina Avm işbirliği ile düzenlenen etkinlik ,daha temiz bir Kartal için “sahillerimizi temizliyoruz” Atalar sahilden başlayıp temizlik yaptılar. Etkinlikte Kartal belediyesi Çevre müdürü Dilek Kars ,Kartal belediye meclis üyelerinden Özlem Bulut,Olcay özgon çevre dostu vatandaşlar katıldı.

Haber;Nuray Yılmaz

Galeri
📆 08 Ağustos 2019 Perşembe 01:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir