MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Kartal Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor
Kartal Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor


Kartal Belediyesi tüm dünyayı sarsan Korona virüsüne karşı ilçedeki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Kartal-Adalar İskelesi’nde ve tüm deniz ulaşım araçlarında dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.


Daha önce de ilçe genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarda, okul, hastane ve park gibi halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda, virüslerin bulunma ihtimaline karşı önleyici tedbir olarak dezenfekte ve yıkama çalışmaları gerçekleştiren Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı alanında uzman ekipler, ilçedeki önemli toplanma ve kullanım alanlarındaki titiz çalışmalarına bugün de devam etti. Çalışmalar kapsamında Kartal-Adalar İskelesi ve deniz ulaşım araçlarının tamamında Nano gümüş iyon teknolojisi kullanarak hijyen çalışması gerçekleştirdi.


“Bu Zor Günleri Atlatacağız”
Kartal Belediyesi Temizlik İşleri’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, dezenfekte çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları noktasında, ilçemizdeki dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Nano gümüş teknolojisinin uygulandığı alanlarda, uzun süre virüsler ve bakteriler etkisiz hale getirilmiş oluyor. Kartal genelinde dezenfekte çalışmalarımız tüm hızıyla sürdürüyor. Kartallı komşularımızın, alınan önlemleri uygulaması bizler için çok önemli. İnanıyoruz ki, hep beraber bu zor günleri atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 17 Nisan 2020 Cuma 16:11   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir