MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Manşet » Kartal Belediyesi Meclisi Ekim Ayı Toplantısını Yaptı.
Kartal Belediyesi Meclisi Ekim Ayı Toplantısını Yaptı.

Kartal Belediye Meclisi, 8. Dönem 1. Toplantı Yılı, Ekim Ayı İlk Oturumu’nu gerçekleştirildi.

Toplantı Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel Başkanlığında yapıldı.Meclis Toplantısında gündem dışı söz alan Ak Parti Kartal belediye meclis üyesi Nizamettin Altıntaş ,geçtiğimiz günlerde yaşanılan 5.8’lik depremle ilgili deprem araştırma komitesi kurulmasını önerdi.

Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel,Nizamettin Altuntaş’ın sunmuş olduğu önergeyle ilgili teşekkür ederken,Kartal belediyesi olarak deprem afet komisyonlarının bulunduğunu önergeye ek olarak komisyonlarını daha çok genişleteceklerini ifade etti..Yüksel komisyonla ilgili sorumluluğun hukuk komisyonuna verildiğini ,meclis üyelerinin üzerinde titizlikle duracaklarını söyledi.

Gökhan Yüksel;Hasarlı 6 binayı tahliye ettik.

Kartal belediyesi meclis toplantısında konuşan Başkan Gökhan Yüksel 5.8’lik depremde Komşu iletişim merkezine 1000’den fazla vatandaşın ulaştığını ve hemen sonrasında vatandaşları evlerinde ziyaret ettiklerine dikkat çekti.Yüksel vatandaşların ısrarı ve korkulu söylemlerine karşı 6 bina tespit edilerek tahliye ettiklerini,kalacak ev bulamayanları çeşitli konaklama bölgelerinde misafir ettiklerini dile getirdi.

Bir daha böyle bir olay yaşanmaması temennisinde bulunan Yüksel ,Kartal belediyesi tüm birimlerinin hazır olduğunu ifade etti..

Meclis toplantısı gündem maddelerinin oylanmasıyla son buldu..

Haber:Nuray Yılmaz

📆 07 Ekim 2019 Pazartesi 21:33   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir