MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » KARTAL BELEDİYESİ PERSONELİ TÜRKÜLERİNİ SEVGİ İÇİN SÖYLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ PERSONELİ TÜRKÜLERİNİ SEVGİ İÇİN SÖYLEDİ

Kartal Belediyesi Personel Türk Halk Müziği Topluluğu, Aralık ayı kültür-sanat programı kapsamında Kartal’da unutulmaz bir konser gerçekleştirdi.
Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘Sevgi Konseri’ne, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, çok sayıda Meclis Üyesi, birim müdürü ve Kartallı sanatseverler katıldı.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen konserde, Birkan Çelik şefliğindeki Kartal Belediyesi Personel Türk Halk Müziği Topluluğu, zengin bir repertuvar eşliğinde Türk Halk Müziği ve Özgün Müziğin sevilen eserlerini seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde, koro üyelerinin performansı, dinleyenlerin beğenisini topladı. Öte yandan, sanatçı Volkan Yılmazer de gecede konuk sanatçı olarak sevenleriyle buluştu.


“Kültür ve Sanatı İçselleştirmeliyiz”
Gecenin sonunda, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, sanatçı Volkan Yılmazer ve Kartal Belediyesi Personel Türk Halk Müziği Topluluğu Şefi Birkan Yılmaz’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’ın kültür ve sanat merkezi olma hedefini çok önemsediklerini, bunun için kültür ve sanatı içselleştirmek zorunda olduklarını ifade etti.

Galeri
📆 19 Aralık 2019 Perşembe 16:32   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir