MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, İSTANBUL, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ TEMİZLİK EKİBİ BUGÜN PETROL İŞ MAHALLESİNDEYDİ..
KARTAL BELEDİYESİ TEMİZLİK EKİBİ BUGÜN PETROL İŞ MAHALLESİNDEYDİ..

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan Kartal’ın 20 mahallesini kapsayan Temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor .

Kartal E-5 üzerindeki mahallelerde başlatılan çalışmalar Kartal’ın diğer mahallelerinde sürüyor.

Bugün sabahın erken saatinde sahaya çıkan ekipler çalışmalarına Petrol-is mahallesinde yol yıkama, ot biçme me ,Konteynır temizliği, el süpürme ve mekanik süpürme şeklinde devam etti ..Ekiplerin başında Koordinasyonu sağlayan Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir’den bilgiler aldık ..

Ali Kemal Özdemir Belediyenin temizlik birimin de yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar hakkın da bize bilgiler verdi.

Temiz bir Kartal için işlerinin başında olduklarını söyleyen Özdemir vatandaşlarımızdan da bizlere yardımcı olmalarını, evlerin den attıkları eşyalar ve moloz atıkları gibi daha özel atıklar için Belediyemizle irtibata geçmeleri gerektiğini söyledi.

Kartal bizim evimiz gibidir nasıl ki yaşama alanımız olan evlerimizi temiz tutuyorsak sokaklarımızı da el birliği ile temiz tutacağız ve tutmalıyız.

Galeri
📆 13 Eylül 2023 Çarşamba 10:32   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir