MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Kartal Belediyesi’nden ,Basına Ve Kamuoyuna “
“Kartal Belediyesi’nden ,Basına Ve Kamuoyuna “

Kartal belediyesi tarafınfan Diyarbakırda uğradığı saldırı sonucu şahit edilen ,Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın isminin Park’a verilmesine karar verilmiş ve Parka asılması gereken Tabela takılmıştı.Tabelada Gaffar Okkan ile ilgili bilgilerin eksik ve yanlış yazılmış olması nedeniyle farkedilerek derhal düzeltme çalışması yapılmıştı.Konuyla ilgili Kartal Belediye Başkanlığı tarafından yazılı açıklama geldi.

İşte o açıklama;

Basına ve Kamuoyuna;

Göreve geldiği günden bu yana, Kartal’ın her alanda; daha yaşanabilir, daha yeşil ve daha mutlu bir ilçe haline gelmesi için Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in direktifleri doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarını sürdüren belediyemiz; sosyal, sportif etkinliklerden, kültürel-sanatsal eğitim faaliyetlerine, yeşil ve donatı alanlarının güzelleştirilmesinden, altyapı, üst yapı çalışmalarına uzanan geniş bir yelpazede hizmet üretmektedir.

470 bin Kartallı komşumuzun rahatı ve huzurunu şiar ederek sürdürdüğümüz iş ve hizmetlerimizde büyük bir titizlik ve gayret içerisinde olsak da bazen gözümüzden kaçan teknik hatalarla karşılaşabiliyoruz.

Park tabelaları yenileme çalışmaları kapsamında Diyarbakır’da uğradığı hain saldırı sonucu şehit olan, Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ın adını onurla ve gururla verdiğimiz park tabelasının basımı esnasında, bazı yazım hataları yapıldığı tespit edilmiştir. Yapılan bu talihsiz hata, kurumumuz yetkilileri tarafından anında fark edilmiş olup gerekli değişiklik yine ivedi bir şekilde gerçekleştirilmiş ve yeni tabela yerine konmuştur.

Hiçbir art niyet gözetmeksizin yapılan bu hata, kamuoyu kadar kurum olarak bizleri de fevkalade üzmüştür. Yaşanan bu talihsiz durumdan dolayı şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ın ailesi başta olmak üzere tüm kamuoyundan özür dileriz. Bu teknik hatayı düzeltebilmemiz adına iyi niyet çerçevesinde ve gazetecilik mesleği gereği bizlerle ve kamuoyu ile bilgi paylaşımında bulunan herkese de teşekkür ederiz.

Kartal Belediye Başkanlığı

📆 17 Şubat 2020 Pazartesi 21:33   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir