MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet, Toplum » Kartal gazeteciler Derneği Yöneticilerle biraraya geldi.
Kartal gazeteciler Derneği Yöneticilerle biraraya geldi.

Üç ay önce kurulan Kartal gazeteciler Derneği Kartal’da bulunan Grand Mira Hotelde kahvaltı programı düzenlendi.Toplantıya Kartal’ı yöneten yöneticiler katıldı.

Üç ay önce kurulan Kartal gazeteciler Derneği Kartal’da bulunan Grand Mira Hotelde kahvaltı programı düzenledi.Toplantıya Kartal’ı yöneten yöneticiler katıldı.

Programın açılış konuşmasını Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan yaptı,Akdoğan değerli misafirlerimiz davetimize icabet edip bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum,üç ay önce Derneğimizi kurduk ,Kartal’da yıllardır mücadele veren basın mensubu arkadaşlarımızla bir yola çıktık.Böyle bir birliktelik bizlere güç verdi.Doğru haber almaya ve o haberleri topluma kamuoyuna iletmeye devam edeceğiz. Elimizden geldiğince bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Geldiğiniz için sizlere Şahsım ve Yönetim Kurulu Üyelerim adına teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. 

”GAZETECİLER SUSTU YÖNETİCİLER KONUŞTU”

Kahvaltı programında söz alan Yöneticiler kısa konuşmalar yaparak düşüncelerini aktardılar.Öncelikle söz alan Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar ,Değerli misafirler hoşgeldiniz öncelikle yaşam alanımız olan Kartal’da halkımızın tarafsız ve şeffaf haber alma hakkına katkı sunduğunuz için basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Kartal belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in önderliğinde hepbirlikte hayata geçireceğimiz Projelerimizde sizlerinde katkılarıyla aramızdaki muhabbet bağının dahada artacağına olan inancım tamdır.Hepinize tekrar teşekkür ediyorum dedi.

Programın açılış konuşmasını Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan yaptı,Akdoğan değerli misafirlerimiz davetimize icabet edip bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum,üç ay önce Derneğimizi kurduk ,Kartal’da yıllardır mücadele veren basın mensubu arkadaşlarımızla bir yola çıktık.Böyle bir birliktelik bizlere güç verdi.Doğru haber almaya ve o haberleri topluma kamuoyuna iletmeye devam edeceğiz. Elimizden geldiğince bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Geldiğiniz için sizlere Şahsım ve Yönetim Kurulu Üyelerim adına teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Kahvaltı programında söz alan Yöneticiler kısa konuşmalar yaparak düşüncelerini aktardılar.Öncelikle söz alan Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar ,Değerli misafirler hoşgeldiniz öncelikle yaşam alanımız olan Kartal’da halkımızın tarafsız ve şeffaf haber alma hakkına katkı sunduğunuz için basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Kartal belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in önderliğinde hep birlikte hayata geçireceğimiz Projelerimizde sizlerinde katkılarıyla aramızdaki muhabbet bağının dahada artacağına olan inancım tamdır.Hepinize tekrar teşekkür ediyorum dedi.

OKTAY AKSU;”TÜM ZOR ŞARTLAR VE BASKILARA RAĞMEN MESLEĞİNİZİ İCRA EDİYORSUNUZ”

Kartal belediye Başkan yardımcısı Oktay Aksu,herkese hoş geldiniz diyorum,Kartal gazeteciler Derneği Başkanı ve Yönetimini tebrik ediyorum başarılar diliyorum,gazeteci olarak tüm baskı ve zor şartlara rağmen mesleğinizi icra ediyorsunuz bu sebepten dolayı sizleri kutluyorum.Yerel yönetim olarak bizimde üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız,bizleri böyle güzel bir kahvaltı programında buluşturduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Kartal belediye Başkan yardımcısı Ali Apaydın ,Sevgili Misafirler hoş geldiniz yerel basına ben başka açıdan bakıyorum.Ulusal basını takip ediyoruz fakat nereye gidersem gideyim o bölgenin yerel gazetesini okurum çünkü yerel basın Kente ne olduğunu eksiği fazlayı gören bir medya organıdır.Bu anlamda yerel basın önemlidir ,buradaki arkadaşlarımı tanıyorum ,Kartal’ın her bölgesinde karşılaşıyoruz ,bizler yerel yönetimler  olarak yerel basının yanında olacağız ifadeleri kullandı.

Kartal belediyesi basın yayın Müdürü Hüseyin Güler ,Değerli misafirler hoş geldiniz ,aynı bölgede yaşayan ,aynı ortak sorunu bilen yerel basın bu noktadaki en büyük görevi üstlenen birimlerden bir tanesi,31 yıllık geçmişime baktığım zaman bu meslekte çok insanla bir araya geldim,Samimiyetle söylüyorum ki yerel basının desteklenmesi gerekmektedir. Dernek Başkanı Selim  Akdoğan öncülüğünde kurulan Kartal gazeteciler Derneği Kartal’a hayırlı olsun dedi.

Kartal belediye Başkan yardımcısı Cengiz Türkmen;Hepiniz hoş geldiniz yerel basının önemini zaten 

kavradık,bundan sonraki çalışmalarınızda Kültür alanında daha aktif olmanızı ben çok isterim,Emek en yüce değerdir siz basın mensupları olarak Emeğin en Yücesini sergiliyorsunuz,kurmuş olduğunuz Dernek hayırlı olsun Başarılar diliyorum dedi.

‘’YÖNETİCİLERDEN ORTAK MESAJ’’

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü ve Kızılay Kartal Şube Başkanı Hüseyin Özkul ,İlçe Sağlık Müdürü Dr.Bekir Necati Şimşek,Memur sen İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz ,İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Deniz ,düşüncelerini paylaşarak yerel basının önemine değindiler.Yeni kurulan Kartal gazeteciler Derneği Balkanı Ve Yönetimini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.

‘’KAHVALTI PROGRAMINA KATILANLAR ARASINDA ‘’

Grand Mira Business Hotel’de gerçekleşen Kahvaltı programına ;Kartal belediye Başkan yardımcılarından ,Oktay Aksu,Adem Uçar ,Ali Apaydın, Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi Basın yayın müdürü Hüseyin Güler,Kartal Mal Müdürü Ayşe Alpaslan,Kartal Nüfus Müdürü Melahat Güney, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Senem Şahin ,İlçe sağlık Müdürü Dr,Bekir Necati Şimşek, İlçe Tarım ve  Orman Müdürü Mustafa Deniz ,Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hüseyin Özkul, Memur-sen İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz,Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri,Grand Mira Business Hotel Sahibi Hasan Harbutoğ’lu katıldı.

‘’KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİNDEN HASAN HARPUTOĞLU’NA PLAKAET’’

Grand Mira Hotel’de düzenlenen kahvaltı programında desteklerinden dolayı ,Hotel sahibi Hasan Harputoğluna plaket taktim edildi.Plaketi Harputoğlu’na Kartal gazeteciler Derneği Balkanı Selim Akdoğan ve Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar taktim etti.

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 02 Ağustos 2019 Cuma 00:16   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir