MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİN’DEN BAŞKAN SÜLEYMAN UZUNOK’A ZİYARET”
“KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİN’DEN BAŞKAN SÜLEYMAN UZUNOK’A ZİYARET”

Kartal Gazeteciler Dernek Başkanı Selim Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok’u makamında ziyaret etti..

“SELİM AKDOĞAN HAYIRLI OLSUN “

Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan, İlçe Başkanı Süleyman Uzunok’u tebrik etti .Akdoğan sözlerini şu şekilde noktaladı. Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.Göreve gelir gelmez 10 Ocak çalışan gazeteciler günümüzde bizleri ziyaret ettiniz bu nedenlede bir kez daha teşekkür ediyorum. Genç bir baskansınız CHP Kartal’da bu noktada değişiyor diyebiliriz. Siyasi temsiliyet noktasında gençlerin görev alması önemli ve anlamlı. Tekrar yeni göreviniz hayırlı olsun başarılar diliyoruz dedi .

“SÜLEYMAN UZUNOK,TEŞEKKÜR EDİYORUZ “

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi basın emekçilerinin Kartal için önemli olduklarını ifade etti .Uzunok ,öncelikle hoşgeldiniz Kartal hangi meslekten olursa olsun Kartal için hizmet eden herkes bizim için önemli. Sizin görevinizde bu anlamda çok kutsal .Kartal halkına doğru ve objektif bilgi akışı sağlıyorsunuz sizleri tebrik ediyorum. Ziyaret için teşekkür ediyorum, Kartal ve Kartal halkı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı..

“SÜLEYMAN UZUNOK, GÖKHAN BAŞKANIMIZLA KOL KOLAYIZ “

Süleyman Uzunok, sohbet sırasında Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ile kol kolayız iletişimimiz son derece iyi .Örgütümüz de gücü ile partimizi Kartal’da hak ettiği yere getireceğiz.Kartal bunu hakkediyor dedi ..

Ziyarette Başkan Süleyman Uzunok’a CHP Kartal İlçe Sekreteri Umut Özgür Öğüt ,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcılarından Selim Sırrı Durener ,Mehtap Erdoğdu eşlik etti..

Galeri
📆 16 Ocak 2023 Pazartesi 15:00   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir