MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Kartal Gazeteciler Derneğinden,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığına Ziyâret “
“Kartal Gazeteciler Derneğinden,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığına Ziyâret “

Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri kısa süre önce İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevine getirilen H Dilruba Oğulcuklu’u İlçe Başkanlığında ziyaret ettiler..

“İYİ PARTİ KARTAL İLÇESİNDE DİLRUBA OĞULCUKLU DÖNEMİ”

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuk’lu yeni yönetimini belirlerdi. Bugün aynı zamanda yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştiren Oğulcuk’lu,Kartal Gazeteler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ve yönetim kurulu üyelerine kadrosunu tanıştırdı. Sayın Başkana bu nazik ve düşünceli davranışı için teşekkür ediyoruz..

“SELİM AKDOĞAN HAYIRLI OLSUN”

Ziyarette ,Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan, Dilruba Oğulcuk’luya ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ve başarı temennilerini iletti .

Dilruba Oğulcuk’lu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirdi ve basının önemine değindi ..Dilruba Oğulcuk’lu, İYİ Partiyi Kartal’da hakettiği yerlere getirmek için, girmedik mahalle çalmadık kapı bırakmayacağız ifadesini kullanan ,Oğulcuk’lu Kartalla ilgili ve yapmak istedikleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdi..
Yönetim kurulu toplantısına,Kalkınma Politikaları il başkan yardımcısı Cem Koçtürk, İYİ Parti Kartal Meclis Üyesi Mukadder Gürcan katıldı.

Hoş sohbet eşliğinde gerçekleşen program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu..
Ziyarette bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı, başta İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu’ya ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz .

İyi Parti Kartal İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri listesi şu şekilde gerçekleşti.

Galeri
📆 16 Mart 2022 Çarşamba 09:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir