MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » KARTAL KENT KONSEYİ MESLEK ODALARINA İLK ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
KARTAL KENT KONSEYİ MESLEK ODALARINA İLK ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kartal Kent Konseyi Yürütme Kurulu, konsey başkanı Av. Türkan Kurtulmaz Öztürk başkanlığında Kartal Erkek ve Kadın Kuaförler Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı aynı zamanda Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olan Adem Etirli, konsey üyelerini kapıda karşıladı. Çeşitli meslek sorunları dile getirilerek, özellikle çıraklık eğitimi ve bu eğitimin sonucunda yurt içi ve yurt dışı iş bulma olanağının sağlandığı üzerinde duruldu. Ayrıca ülkemizdeki eğitim sistemi irdelendi. Oda başkanı Eterli, 600’ün üzerinde üyelerinin olduğunu ve depremzedelere çeşitli alanlarda destek verdiklerini söyledi. Bu konuda da kurum yöneticileri ve hastanelerden gelen talepleri ücretsiz karşıladıklarını belirtti.

Konseyi Başkanı Av. Kurtulmaz Öztürk, kadınlara yönelik bir atölyenin oluşturulması, özellikle terzi, kuaför ve çeşitli alanlarda vasıfsız insanların yetiştirilerek ekonomiye katkının sağlanmasını istedi. Konseyi üyeleriyle keyifli geçen verimli bir sohbetten sonra, çaylar kahveler içildi. Fotoğraf çekimiyle ziyaret son buldu.

Selim Akdoğan, Mustafa Öztop, Ali Söğüt, Zafer Demir, Ayşe Ebru Bozat, Osman Ünal, Kemal Uyan, Ata Esen, Senem Saya Eryılmaz

Erkek ve Kadın Kuaförler oda başkanı Sayın Adem Etirli’ye, Konsey Başkanı Kurtulmaz Öztürk, konsey yürütme kurulu adına misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

📆 28 Nisan 2023 Cuma 19:09   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir