MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Kartal, Manşet » Kartal Kent Konseyi Mimarlar odasını ziyaret etti
Kartal Kent Konseyi Mimarlar odasını ziyaret etti

Kartal Kent Konseyi Mimarlar odasının daveti üzerine, Kent Konseyi Başkanı Av. Türkan kurtulmaz Öztürk ve yürütme kurulu üyeleri ile Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Mimarlar odasını ziyaret ederek, kendimize beklenen İstanbul depremi üzerine çalışmalar yapıldı.
Kent Konseyini karşılayan Mimar Osman Güdü, Mimar Hüseyin Perçin ve yönetim kurulu üyeleri kent konseyinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, bu kent için el ele verip yerel yönetimlerle yapılacak çalışmaların planlanması kararlaştırıldı.
Kartal Kent Konseyi Başkanı Av. Kurtulmaz Öztürk, Kent Konseyinin bütün bileşenleri ile bu kentte en iyi şekilde hizmet vermek için yerel yönetim, merkezi hükümet ve Büyükşehir Belediyesi ile gereken tüm çalışmaları ortaya koyacaklarını dile getirdi. Bu görevi kente hizmet amacıyla kabul ettiğini ve kent konseyinin hizmet anlamında tüm Kartallılar açık olduğunu, kurulacak komisyonlarda beraber çalışma olanağının oluşturulacağını ifade etti. Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

📆 01 Kasım 2019 Cuma 16:02   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir